Alldro Speed S
Noutati

Allview Alldro Speed S te conduce prin Europa cu Ndrive

Alldro Speed S

Brasov, 16 august 2012 – Compania romaneasca Allview, specializata in productia si distributia de produse IT&C, anunta un parteneriat cu un important furnizor de solutii software pentru navigatie prin GPS, Ndrive.

“In completarea ofertei de tablete Alldro Speed S cu receptor GPS incorporat, am decis sa le oferim clientilor nostri o aplicatie de top pentru navigare, cu harti detaliate si facilitati deosebite.

Odata cu noutatea adusa de Alldro Speed S, dorim sa anuntam ca telefoanele si tabletele lansate incepand din luna august dispun de Office Suite Viewer preinstalat.

Aplicatia vine in ajutorul utilizatorilor de produse Allview si le ofera posibilitatea de a vizualiza documente, prezentari, grafice si arhive ce contin astfel de fisiere”, a declarat Olivia Cardas, Marketing Manager Allview.

Software-ul de navigare Ndrive reprezinta solutia completa de localizare si directionare pas cu pas, offline, ce foloseste cele mai noi harti de la principalul furnizor din domeniu, TeleAtlas. Vizualizarea 3D, asistenta in situatii critice, afisarea informatiilor meteo si partajarea locatiei prin mediile de socializare sunt doar cateva dintre facilitatile puse la dispozitie de aplicatia Ndrive. O functie cheie a aplicatiei este cea de cautare a punctelor de interes, folosind cea mai mare baza de date, Google, aplicatia “stiind” sa utilizeze coordonatele furnizate de Google pentru un POI si sa le introduca in harta proprie, automat, pentru o navigare precisa spre hotel, restaurant sau alte puncte de interes. De asemenea, puteti naviga utilizand modul aventura si in afara zonelor cartografiate, de exemplu pe mari, in aer sau in paduri fara drumuri, soft-ul fiind capabil sa va ghideze spre destinatie, folosind coordonatele GPS.

Tableta Allview Alldro Speed S, impreuna cu soft-ul de navigatie Ndrive, hartile Full-Europe si accesoriile oferite in pachet, suportul de parbriz si incarcatorul de masina sunt solutia completa si performanta de navigatie prin GPS, la un pret competitiv cu cel al aparatelor de navigatie dedicate. In plus, va puteti bucura, pe acelasi aparat, si de avantajele sistemului de operare Android 4.0 Ice Cream Sandwich: vizualizare filme si fotografii, redare muzica, e-mail si internet browsing etc.

Tableta Allview Alldro Speed S, cu soft de navigatie Ndrive si harti Full-Europe, este disponibila la magazinele partenere si in mediul online, la pretul recomandat de 699 lei.