BenQ XL2411T
Noutati

BenQ lanseaza noile monitoare XL2411T si VW2430H

BenQ XL2411T

XL2411T dispune de o rata de refresh de 120Hz cu timp de raspuns de 1ms si vizualizare personalizata, iar modelul VW2430H, echipat cu panel VA LED, aduce un plus de rafinament pentru birourile eco-friendly

BenQ, companie inovatoare in zona de lifestyle digital, isi extinde oferta de monitoare cu doua produse ce adreseaza pasionatii de jocuri si utilizatorii exigenti, care doresc imagini clare si profunde.

Modelul XL2411T, dezvoltat impreuna cu gameri profesionisti, aduce pasionatilor de shootere un timp de raspuns redus la 1 ms si rata de refresh 120Hz. Monitorul 3D ready, cu display de 24” Wide, vine echipat cu tehnologia Black eQualizer, modul FPS, Display Mode, Smart Scaling, si are un contrast dinamic de 12 000 000:1.

XL2411T este monitorul oficial al turneului global de sporturi electronice si castigator nerivalizat al unor premii recunoscute mondial.

Seria XL de monitoare este realizata in colaborare cu jucatori profesionisti de Counter-Strike si asigura performante deosebite si caracteristici de top care dovedesc utilizatorului ca detaliile speciale imbunatatesc experienta de gaming.

Rata de refresh de 120Hz asigura evitarea intarzierilor de imagine, iar toate detaliile jocului vor fi redate cu usurinta. Tehnologia super rapida de procesare a imaginilor permite jucatorului sa observe cu usurinta fiecare miscare a oponentului sau si aduce pasionatilor de jocuri un plus de actiune si realism.

In plus, raspunsul rapid de 1ms si intarzierea cadrelor de numai 0.001 ofera un plus de actiune si o tranzitie lina intre imagini, fara efectul fantoma creat pe monitoarele cu un timp de raspuns mai ridicat.

Functia Black eQualizer evidentiaza detalii importante ale imaginii prin sporirea vizibilitatii in zonele intunecate fara a supraexpune zonele luminoase, permitandu-le jucatorilor sa depisteze oponentii in momente critice ale luptei.

Cu functia Display Mode, jucatorul poate ajusta diagonala display-ului de la 17″ (4:3) pana la 24″W (16:9), iar cu optiunea Smart Scaling se poate personaliza dimensiunea imaginii.

Modul de redare FPS (First Person Shooter) realizat in colaborare cu gameri profesionisti ofera nivelul optim de luminozitate, contrast, claritate si balanta a culorilor chiar si in situatii obscure, astfel incat utilizatorul sa beneficieze de cele mai bune imagini care ii dau un avantaj considerabil in fata adversarilor.

Noul BenQ XL2411T este certificat NVIDIA® 3D Vision™ 2, cu noua tehnologie NVIDIA 3D LightBoost™, pentru gaming si entertainment de exceptie, fara a pierde realismul total.

BenQ XL2420TX

Gama monitoarelor adresate pasionatilor de shootere este completata de modelul BenQ XL2420TX, ce dispune de o rata de refresh de 120 Hz si un timp de raspuns de 2 ms. Modelul BenQ XL2420TX este echipat cu tehnologia Black eQualizer si incorporeaza tehnologia NVIDIA 3D LightBoost, avand intern si emitatorul InfraRed. BenQ XL2420TX dispune in pachet si de o pereche de ochelari NVIDIA 3D Vision 2.

BenQ VW2430H

VW2430H cu VA LED – Un plus de rafinament modern si eco-friendly

Monitorul multipurpose VW2430H face o declaratie de stil si a fost creat special pentru utilizatorii care prefera o experienta vizuala premium, o performanta multimedia remarcabila si versatilitate, intr-un pachet eco-friendly. Modelul este bazat pe un panel cu tehnologie VA+LED, si beneficiaza de compatibilitate cu Macbook si numeroase optiuni de conectare.

Panelurile VA sunt proiectate pentru a oferi un negru mai profund, cu performante mai bune de contrast, ceea ce livreaza un fond fara cusur si contrast detaliat precis chiar in cele mai intunecate imagini.

Contrastul nativ ultra-ridicat de 5000:1, de cinci ori mai mare decat cel al panel-urilor clasice, ofera o profunzime surprinzatoare culorilor si claritate imaginilor complexe sau foarte intunecate dar si un unghi de vizualizare din orice unghi de 178 de grade.

Panelul 8 biti VA ofera imagini mai lluminoase si mai saturate, precum si o tranzitie stabila de culoare prin emisia simultana a unui numar de 16,7 milioane de nuante de culori.

Modul Reading recreaza experienta confortabila a cititului prin ajustarea luminozitatii si temperaturii culorilor monitorului, precum si prin echilibrarea ratei de contrast si a claritatii pentru a stimula aspectul hartiei.

Modul M-book realizat prin tehnologia Senseye® Human Vision exclusiva a BenQ, care incorporeaza sase tehnici de calibrare pentru a atinge cea mai buna calitate de vizionare in oricare dintre modurile sale prestabilite, permite monitorului VW2430H sa pastreze in mod fidel calitatea culorilor unui display Macbook asa incat utilizatorii sa se poate bucura de imaginea de pe Macbook pe un ecran mai mare.

Disponibilitate

Noile monitoare sunt disponibile la partenerii BenQ din Romania. Modelul BenQ XL2411T are un pret recomandat de 1.299 lei, BenQ XL2420TX are un pret recomandat de 2.149 lei, iar BenQ VW2430H de 899 lei.