Satellite U920
Noutati

Un nou Ultrabook convertibil de la Toshiba

Satellite U920

Toshiba ridica stacheta in materie de design inovativ cu primul sau hibrid laptop/tableta – Satellite U920t

Toshiba Europe GmbH anunta noul Ultrabook convertibil Satellite U920t.Combina ce e mai bun din ambele lumi: usurinta de folosire si performantele unui laptop cu uzabilitatea si viteza de reactie a unei tablete. Touchscreen-ul de 31,8 cm (12,5’’) transforma cu usurinta laptopul intr-o tableta.

Satellite U920

Satellite U920t este o alternativa pentru utilizatorii care doresc un computer mobil versatil intr-o carcasa extrem de compacta si ia ce e mai bun din ambele domenii: pentru consumul de continut, un UltrabookTM convertibil poate fi folosit precum o tableta astfel incat utilizatorul beneficiaza de suportul tactil pentru Windows 8, in timp ce pentru sarcini suplimentare care necesita folosirea intensiva a tastaturii, folosirea ca laptop este o optiune binevenita. Multumita parteneriatului de dezvoltare cu Intel Corporation, U920t vine cu Intel® Sensor Solution, ce administreaza sarcinile ce tin de gestionarea energiei, de la accelerare, la magnetism, viteza unghiulara si lumina ambientala. Mai mult, Satellite U920t pornește in citeva secunde, cu timpi de raspuns excelenti.

Noul UltrabookTM convertibil Toshiba va fi disponibil in Europa, in 2012, din al patrulea trimestru.

Totul despre ecran

Acest nou hibrid versatil se bazeaza pe o montura a ecranului inovativa. Ofera o conversie laptop-tableta rapida si simpla. Touchscreen-ul de 31,8 cm (12,5’’), cu unghi mare de vizualizare larg si iluminare LED suporta gesturi cu cinci degete si afiseaza imaginile la calitate inalta si in culori bogate. Ecranul este proiectat sa reziste la zgarieturi cu ajutorul sticlei Corning® Gorilla® Glass, cu strat anti-amprente.

Satellite U920

Design extraordinar sustinut de puterea pe masura

Dotat cu a treia generatie de procesoare Intel® pentru UltrabookTM si cu cea mai recenta placa grafica Intel® HD Graphics 4000, Satellite U920t are o putere de procesare incredibila. Stocarea SSD cu capacitate de pana la 256GB si viteza de transfer foarte mare contribuie la o experienta de lucru mobila excelenta. SSD-ul este extrem de silentios si nu se incalzeste, este rezistent la socuri si extrem de eficient din punct de vedere energetic.

Dimensiuni reduse, conectivitate mare

Desi mic si extrem de portabil, Satellite U920t ofera o gama intreaga de porturi, de la HDMI®, la doua porturi USB 3.0 si un SDTM card reader. De asemenea, dispune de WLAN si Bluetooth® 4.0 pentru acces wireless rapid la retele si la perferice. Tehnologia Intel® Wireless Display permite transmiterea wireless oricarui tip de continut catre TV-uri compatibile. UltrabookulTM convertibil dispune de doua camere: una de 1.0 Megapixel cu Ambient Light Sensor pe partea din fata si inca una, pe spate, de 3.0 Megapixeli cu Auto Focus. Unul dintre porturile USB poate incarca oricand un smartphone conectat, MP3 playere sau alte portabile chiar si atunci cand Ultrabookul™ este oprit.

Carcasa eleganta, din magneziu

Satellite U920t combina carcasa argintie din magneziu cu elemente de inalta calitate pentru spatiul destinat palmelor, iar partea inferioara are o textura maronie. Tastatura este mata, neagra, cu taste negre iluminate, completind astfel designul acestui Ultrabook convertibil.