GALAXY Ace DUOS
Noutati

Samsung lanseaza GALAXY Ace DUOS

GALAXY Ace DUOS

Succesorul elegant al lui GALAXY Ace ofera flexibilitate Dual SIM si performanta

Samsung Electronics Co., Ltd, lider global in media digitala si tehnologii de convergenta, a prezentat noul Samsung GALAXY Ace. Telefonul este proiectat pentru utilizatorii cu o viata activa, care nu fac compromisuri in privinta stilului sau confortului.

Noul GALAXY Ace DUOS va fi disponibil si in Romania incepand cu luna iulie a acestui an.

Pornind de la succesul popularului GALAXY Ace, GALAXY Ace DUOS combina designul premium si performanta sporita cu experienta smart oferita prin sistemul Dual SIM, care le permite utilizatorilor sa isi gestioneze atat aspectele legate de munca, cat si viata personala, cu un singur smartphone. De asemenea, utilizatorii pot sa foloseasca planuri de tarifare diferite pe cele doua cartele SIM, avand posibilitatea de a le schimba in functie de preferinte sau de costuri.

„Dotat cu optiunea Dual SIM, conectivitate sporita si functii performante, GALAXY Ace Duos imbina design-ul atractiv si performanta, pentru a intampina nevoile consumatorilor”, a declarat JK Shin Presedinte al IT & Mobile Communications Division in cadrul Samsung. „Venim in intampinarea nevoilor clientilor si le propunem produse care le fac viata mai usoara, prin extinderea gamei de dispozitive smart GALAXY, ce continua sa castige teren in randul celor mai populare si recunoscute branduri mobile din lume.”

Sistemul Dual SIM al lui GALAXY Ace DUOS le aduce mai multa flexibilitate utilizatorilor, oferindu-le posibilitatea sa gestioneze doua numere de telefon diferite de pe un singur smartphone. Sistemul unic Dual SIM Samsung redirectioneaza automat apelurile primite pe SIM-ul 2, chiar daca utilizatorul este pe conectat la SIM-ul 1. Acest lucru asigura gestionarea permanenta a activitatilor legate de munca si a vietii personale, fara a pierde vreun apel.

GALAXY Ace DUOS este construit plecand de la stilul GALAXY Ace. Atractiv, compact si ultra modern, acesta este un dispozitiv care completeaza stilul oricarui utilizator. Are un display touch de 3,5’’, care le permite utilizatorilor sa vada mesaje, continut multimedia si sa navigheze pe web. Conectivitatea HSDPA 7.2 ofera performanta la navigarea pe internet si descarcare rapida a continutului, astfel incat utilizatorii sa isi poata echilibra sarcinile personale si profesionale cu usurinta. In plus, acestia pot beneficia de camera de 5MP pentru a face poze si videoclipuri la o calitate extraordinara si a le impartasi cu cei dragi.

De asemenea, pe langa putere si conectivitate, GALAXY Ace DUOS ofera o experienta bogata si intuitiva, asa cum utilizatorii se asteapta de la un produs din gama GALAXY. Interfata Samsung Touchwiz le permite utilizatorilor sa navigheze pe telefon usor si fluent. Memoria interna de 3GB asigura suficient spatiu pentru stocarea de videoclipuri, muzica si imagini. In plus, ChatON, serviciul de comunicare Samsung, care conecteaza utilizatorii de pe orice platforma intr-o singura comunitate, le permite utilizatorilor sa fie in permanenta legatura cu contactele si continutul relevant pentru ei.

Specificatii Samsung GALAXY Ace DUOS