4kTVimage
Noutati

Toshiba dezvolta la varf tehnologia 4K, din televizoarele Quad Full HD (4K)

4kTVimage

Platforma Toshiba ‘CEVO ENGINE 4K’ aduce pe televizoarele Quad Full HD (4K) si mai multa claritate si imagini mai puternice pe televizoarele cu ecrane mari

Toshiba Europe GmbH anunta noua gama de televizoare Quad Full HD (4K). Dupa introducerea primului Toshiba Quad Full HD (4K), mai exact modelul 55ZL2, noile televizoare cu ecrane de pana la 84 inci beneficiaza de nou-dezvoltata platforma “CEVO ENGINE 4K”. Toshiba a prezentat un model de 84” (213 cm) la IFA 2012 in Berlin. Comparativ cu un Full HD TV, numara de patru ori mai multi pixeli si, impreuna cu platforma CEVO ENGINE 4K, ofera o claritate, detalii si profunzime impresionante. Indiferent daca umraresti clipuri 4K pe YouTubeTM, joci jocuri cu posibilitati grafice 4K, folosesti aplicatii web 4K precum Google MapsTM sau urmaresti continut video filmat cu camere 4K, televizoarele Toshiba Quad Full HD (4K) ofera o experienta de vizionare extraordinara. Gama Quad Full HD (4K) va fi disponibila in Europa, in 2013, in prima jumatate a anului, si in functie de fiecare tara.

Claritate si detalii

Televizoarele Toshiba Quad Full HD (4K) ofera o calitate a imaginii extraordinara si la distante mici si la distante mari de ecran, o calitate binevenita pentru ecranele mai mari de 50” (127 cm). Spre deosebire de un Full HD TV de aceeasi dimensiune, distanta optima de vizionare pentru un ecran QFHD se reduce la jumatate, iar vizionarea la calitate maxima pe un QFHD nu este restrictionata de distanta, ceea ce le face mult mai practice in casa. Multumita acestei inovatii si cu tot mai mult continut 4K disponibil, creste si apetenta pentru un televizor cu ecran mare Quad Full HD (4K). Cu ajutorul interfetei USB si a platformei CEVO ENGINE 4K, telespectatorii pot chiar sa incarce propriile inregistrari 4K si sa se bucure de detaliile si de calitatea superbe.

CEVO ENGINE 4K si Toshiba 4K Resolution+

Nou dezvoltata platforma CEVO ENGINE 4K este “inima” televizoarelor Toshiba Quad Full HD (4K), oferind o putere mare pentru semnalul de procesare si generand claritate, calitatea si precizia unei imagini superbe. CEVO ENGINE 4K are avantajul de a mari cantitatea de continut de care un utilizator se poate bucura imediat, atat prin suportul nativ al continutului 4K prin tehnologia HDMITM, cat si prin faptul ca adauga continutului Blu-rayTM acuitate, detaliu si profunzime asa cum nici un alt televizor nu poate oferi. Continutul Blu-rayTM este scalat la o calitate si mai buna cu ajutorul noului algoritm “Toshiba 4K Resolution+”, direct din procesorul CEVO ENGINE 4K, si este afisat excelent pe ecranul Quad Full HD (4K).

3D pasiv, adus la viata

Tehnologia Passive 3D este imbunatatita prin integrarea ei in rezolutie Full HD. Multumita celor 2160 de linii orizontale ale ecranului, acum este posibila oferirea unor imagini cu cate 1080 de linii pentru fiecare ochi, ceea ce nu mai limiteaza 3D-ul pasiv, oferind inca un avantaj posesorilor unui TV Toshiba Quad Full HD (4K), pe langa optiunea Quad Full HD.