Toshiba 55WL968
Noutati

Premium 3D si acces usor la internet, pentru toti, cu noua serie Toshiba WL968

Toshiba 55WL968

Smart TV cu functionalitati imbunatatite, patru perechi de ochelari si un design elegant

Toshiba Europe GmbH a anuntat noile progrese in dezvoltarea gamei sale de televizoare 3D premium, odata cu seria WL968.Toata familia se poate reuni pentru a se bucura de o experienta 3D in culori vii, gratie combinatiei tehnologiei passive cu cele patru perechi de ochelari din pachet. Mai mult, abilitatea de a converti continutul 2D in imagini 3D iti permite sa te bucuri de vechile filme sau de emisiunile TV preferate. Accesul rapid si usor la Toshiba Places permite privitorilor sa urmareasca doar continutul preferat, avind acces la o gama larga de portaluri video, servicii de stiri, televiziuni si servicii de video-on-demand. Desigur, prin functia Wi-Fi® integrata conexiunea la reteua de internet a casei se face fara nici un cablu. Seria WL968 se potriveste perfect in orice apartament modern gratie inovatiei in design la care au contribuit JACOB JENSEN DESIGN, iar designul super-subtire permite amplasarea perfecta in aproape toate spatiile ce pot incadra cele trei diagonale: 139cm (55”), 119cm (47”) si 107cm (42”). Seria Toshiba WL968 va fi disponibila in Europa, in 2012, din cel de-al patrulea trimestru al anului..

Premium 3D fara compromisuri

Seria WL968 combina confortul si usurinta de folosire oferite de tehnologia pasiva 3D, greutatea redusa a sticlei ce permite unghiuri de vizualizare de cinema, cu functiile de conectare la internet si cu un sunet bogat, clar. Patru perechi de ochelari sunt incluse pentru a te bucura de filme, sporturi si jocuri in format 3D la cateva minute dupa deschiderea cutiei.

Pe langa rezolutia Full HD, tehnologia 400 AMR (Active Motion & Resolution) face ca imaginile de actiune sau de miscare sa fie fluide si clare si imbunatateste experienta de vizualizare a sporturilor si a filmelor de actiune. Acestea sunt, de multe ori, si punctele de atractie ale programelor, asadar, un plus de claritate si de fluiditate reprezinta o diferenta fundamentala pentru privitor.

Smart TV a devenit si mai inteligent

Divertismentul online este intr-o continua dezvoltare, iar seria WL968 ofera privitorilor noi oportunitati de exlorare a continutului. Prin Toshiba Places, portalul online al companiei, ai la indemana un numar remarcabil de alegeri, de a accesa usor continutul video, la filme, muzica si altele. E firesc sa folosesti cel mai bun ecran din casa cat de des poti, mai ales in contextul in care WL968 vine echipat cu tehnologia WiDi®, care permite afisarea pe TV a imaginilor de pe orice laptop compatibil cu aceeasi tehnologie wireless. Prin modul “dual screen,” se poate bucura toata familia de continutul de pe laptop, pe care il poti afisa exclusiv pe TV, in timp ce tu iti poti continua lucrul. Functia USB Video Recording* transforma un harddisk extern intr-un HDD TV recorder, adica iti permite sa inregistrezi emisiuni sau filme pe care sa le vezi ulterior, cand doresti. Prin adaugarea unui webcam compatibil, poti folosi chiar si SkypeTM pentru a-i contacta pe cei pe care chiar iti doresti sa-i vezi atunci cand vorbesti cu ei. Cele patru porturi HDMI, plus cele doua porturi USB, te asigura ca vei avea intotdeauna un port pentru conectarea unui nou echipament. Si daca tot nu pare suficient, Open Browser** si functiile integrate Wi-Fi® te ajuta sa urmaresti clipuri video, TV online, sa asculti posturi de radio de pe internet si sa accesezi retele sociale precum Twitter™, Facebook™ si Tumblr™, sau doar sa vizitezi site-urile preferate – toate acestea, fara nici un cablu suplimentar, pe cel mai bun ecran si fara sa te ridici de pe canapea.

Frumos si functional

Colaborarea Toshiba cu JACOB JENSEN DESIGN a insemnat si faptul ca, in ciuda subtilitatii, materialele de cea mai buna calitate si atentia pentru detalii vor satisface pana si cea mai drastica inspectie. Rama metalica, super-subtire, din aluminiu bine finisat, face posibil ca imaginea sa fie afisata pana la muchie, oferind o experienta similara celei de cinema, neintrerupta de margini, in timp ce metalul adauga un plus de eleganta.

Sunetul conteaza

Calitatea inalta a sunetului adauga o noua dimensiune experientei de vizionare. Seria WL968 foloseste toata suita tehnologica pentru televizoare Audyssey® Premium, pentru a asigura ca muzica si efectele completeaza perfect imaginea excelenta. Bass profund si bogat, sistemul de egalizare a sunetului astfel incat pauzele de reclama sa nu aiba un volum mai puternic si care personalizeaza setarile de sunet in functie de acustica din camera, toate sunt parte din pachet.

Accesorii pe care le vei iubi

Te poti bucura de cele mai noi experiente 3D cu ochelarii ideali pentru Toshiba 3DTV. Ochelari pasivi 3D suplimentari sunt disponibili pentru adulti, copii sau in pachete pentru familii, astfel incat toata lumea sa fie incantata de experienta 3D Toshiba.

Iar pentru a fi sigur ca nu pierzi programele preferate, kit-ul Toshiba Universal HDD TV (TV-Kit-HDD100) iti permite sa atasezi TV-ului orice harddisk de 2.5” conectabil prin USB, fara sa insiri cabluri prin casa. Se potriveste perfect in spatele televizorului sau pe standul pe care e montat, astfel incat sa-ti ofere un mod discret si accesibil de a inregistra programele dorite.