Toshiba NHX21A
Noutati

O noua linie de proiectoare de business

Toshiba NHX21A

Proiectoarele Toshiba NHX21A si NHW22A ofera durata de viata lunga si o calitate a imaginii excelenta

Toshiba Europe GmbH a lansat doua noi proiectoare de business puternice, pe care te poti baza.Atat NHX21A, cat si NHW22A, ofera o durata de viata extinsa de pana la 20.000 de ore*, ceea ce le face o alegere ideala pentru orice companie in cautarea unor proiectoare accesibile si de durata. Noile echipamente completeaza perfect gama de proiectoare Toshiba, ce mai include si recent lansatul SHX10. Modelele NHX21A si NHW22A sunt disponibile in Europa, in 2012, din cel de-al treilea trimestru al anului.

Viata lunga, accesibilitate si costuri minime de intretinere

Puternica si, in acelasi timp, economica, tehnologia Laser LED Hybrid este motivul pentru care te poti baza pe proiectoarele Toshiba. Pot functiona pana la 20.000 de ore* fara a fi nevoie sa cheltuiesti sume mari pe schimbarea lampilor. Prin urmare, pot fi folosite in orice situatie, fie ca instalatie pentru tavan, fie pentru proiectoare robuste, portabile. Calitatea inalta si costurile minime de mentenanta inseamna accesibilitate.

Imagini clare si luminoase

Toshiba NHX21A si NHW22A ofera o excelenta calitate a imaginii, atat de la distante mici, cat si de la distante mari. De la doar un metru, NHX21A poate proiecta o imagine cu o diagonala de 2,46 m, in timp ce NHW22A ofera o diagonala de 1,93 m. Pentru prezentari in sali mari, echipamentele pot proiecta pe un perete imagini cu diagonale de pana la 7,62 m. Luminozitatea lui NHX21A este de 2500 lumeni, in timp ce NHW22A genereaza 3000 de lumeni. Controlul inteligent al luminozitatii asigura cea mai buna calitate a imaginii prin ajustarea automata in functie de lumina ambientala. Totodata, echipamentele beneficiaza de un port HDMI® ce permite proiectarea datelor digitale necomprimate fara pierderi de calitate intre dispozitivele compatibile HDMI.

Accesibilitatea, ca principala prioritate
Timpul de pornire/oprire al proiectoarelor este de doar cinci secunde, ceea ce inseana ca nu mai trebuie sa stai sa astepti pana cand dispozitivul e gata de functionare. De asemenea, nu vei avea parte nici de zgomotul ventilatoarelor de racire, gratie tehnologiei Laser LED Hybrid, ce emite extrem de putina caldura. Pentru conectari fara batai de cap la diferite surse, NHX21A si NHW22A beneficiaza de interfețe precum HDMI®, RGB analog, Composite Video si Audio In/Out.

Sustenabilitate sporita

NHX21A si NHW22A au fost proiectate cu gandul la sustenabilitate. Tehnologia Laser LED Hybrid foloseste surse de lumina fara mercur, pentru a nu polua. Consumul electric este, de asemenea, scazut in comparatie cu tehnologiile conventionale: 0,4W in standby, 150W in mod eco si 190W in modul luminos. Proiectoarele sunt, deci, ecologice si cu un impact minim asupra mediului.