MINI 3D SOUND BAR WITH SUBWOOFER
Noutati

Noile boxe orizontale compacte de la Toshiba

MINI 3D SOUND BAR WITH SUBWOOFER

Toshiba 3D Sound Bar SB1- SBK1 si Mini 3D Sound Bar cu Subwoofer – SBM1W folosesc tehnologia de sunet Sonic Emotion Absolute 3D

Toshiba Europe GmbH anunta doua noi boxe orizontale ce ofera o experienta sonora completa in timpul vizionarii filmelor sau programelor TV, sau in timp ce asculti muzica sau joci jocuri video pe laptop sau pe smartphone.

Toshiba 3D Sound Bar SB1 – SBK1 este o boxa orizontala cu design clasic, ce se potriveste cu orice stil de televizor modern. Mareste semnificativ volumul televizorului si e ideal pentru filme si concerte. Mic si compact, Toshiba Mini 3D Sound Bar cu Subwoofer – SBM1W este o boxa orizontala versatila, de uz general, ce imbogateste experienta de sunet a televizorului si care poate fi folosita pe post de sistem audio puternic. Multumita conectivitatii Bluetooth®, se conecteaza usor la echipamente mobile precum smartphone-uri, tablete si laptopuri.

Atât Toshiba 3D Sound Bar SB1, cât si Mini 3D Sound Bar, folosesc Sonic Emotion™ Absolute 3D. Aceasta tehnologie inteligenta creeaza un camp sonor virtual 3D in incapere si ofera ascultatorilor experienta Absolute 3D fara a mai fi nevoie de calibrare sau de cautarea locului ideal in care se aude perfect.

Toshiba 3D Sound Bar SB1 si Toshiba Mini 3D Sound Bar vor fi disponibile in Europa din al patrulea trimestru al lui 2012.

Cu tehnologia Sonic EmotionTM Absolute 3D, noile boxe orizontale Toshiba genereaza un sunet Absolute 3D in toata incaperea. Ascultatorii pot auzi un sunet 3D clar, echilibrat si puternic indiferent unde stau. Spre deosebire de multe sisteme ce au nevoie de mai multe boxe amplasate in diferite locuri ale camerei, Sonic EmotionTM Absolute 3D creeaza un sunet surround doar cu un singur echipament. Instalarea este la indemâna, fara a fi nevoie de calibrari complexe si folosirea unor cabluri suplimentare pentru conectarea unor boxe adiacente. Modurile de reglare dedicate ofera un sunet echilibrat si captivant in timp ce asculti muzica, urmaresti filme sau in timp ce te joci.

TOSHIBA 3D SOUND BAR SB1

Toshiba 3D Sound Bar SB1: boxa compacta pentru TV

The 3D Sound Bar SB1 si televizoarele cu ecran plat se potrivesc perfect. Difuzoarele si subwoofer-ul sunt integrate intr-o carcasa subtire, cu dimensiuni de 850 x 78 x 82 mm. Ofera o putere de 80 Watti, ce augumenteaza performantele sonore ale televizorului. Cu ajutorul unei telecomenzi, utilizatorul poate controla volumul direct de pe canapea.

MINI 3D SOUND BAR beauty

Toshiba Mini 3D Sound Bar: Dimensiuni mici, sunet mare

Toshiba’s Mini 3D Sound Bar este un sistem de compact, de uz general, care imbunatateste experienta multimedia atunci din fata TV-ului, a laptopului, tabletei sau smartphone-ului. Conectarea boxei compacte, de 290 x 72 x 100 mm, la sursa de sunet este usoara, fie prin cablu sau wireless, prin Bluetooth®. Totodata, dispune de un subwoofer extern, conectabil prin cablu, pentru un bass mai puternic si mai profund. Iar pentru a-i ajuta pe utilizatori sa se bucure de un sunet extraordinar fara a se ridica din canapea, Mini 3D Sound Bar dispune si de o telecomanda cu functii pentru volum, mute, pornire/oprire si pentru ajustarea nivelului 3D.