Stiri

Astazi s-a dat startul la cea de a-52-a editie a expozitiei IFA Berlin 2012

Cea mai prestigioasa expozitie de electronice de consum din Europa, IFA Berlin 2012 si-a deschis de astazi portile doar pentru mass-media, urmand ca din 31 august si pana in 5 septembrie sa fie deschisa publicului larg.

Producatori din industria IT&C se vor intrece in conferinte de presa in complexul expozitional berlinez Messe unde vor dezvalui noile produse care vor intra pe piata in urmatoarea perioada.

Astfel presa a luat contact astazi cu producatorul Haier care a prezentat noile tehnologii pentru televizoarele viitorului, aducand la Berlin cateva prototipuri, printre care enumeram primele televizoare UHD 3D. Dupa ce in 2011 Haier a prezentat in premiera televizoare transparente si controlate direct de creier, compania a prezentat astazi un nou televizor de 55 inch LED Ultra High Definition, cu o functie noua 3D Multi-View. Functia 3D Multi-View consta in vizualizarea a doua imagini diferite din unghiuri diferite pe acelasi ecran ce permite vizionarea simultana a unor imagini diferite de catre doi telespectatori diferiti. Televizorul mai include si optiuni de control prin gesturi cum ar fi controlul sonorului si schimbarea canalelor prin miscarile pleoapelor.

Ramaneti cu neweditionnews.ro pentru cele mai noi stiri de la IFA Berlin 2012.