Huawei MateBook
Stiri

Huawei MateBook a primit 5 premii la MWC 2016

Huawei MateBook

Dupa succesul lansarii globale de duminica aceasta, Huawei MateBook a primit deja 5 premii din partea mai multor publicatii importante din domeniul tehnologiei, in primele doua zile ale targului Mobile World Congress.Astfel, aceste publicatii au premiat dispozitivul datorita performantelor de varf, designului elegant, ecranului incredibil si gamei variate de accesorii.

Iata care sunt premiile pe care Huawei MateBook le-a primit:

• Alphr.com i-a acordat titlul de cel mai bun dispozitiv 2-in-1 prezentat in cadrul MWC 2016, iar editorii publicatiei au declarat ca Huawei MateBook a castigat premiul datorita greutatii sale reduse (in special in comparatie cu Surface Pro si iPad Pro), duratei mare de viata a bateriei si felului in care dispozitivul a fost conceput in urma experientei dobandite de Huawei in productia de telefoane mobile. Alphr.com este o publicatie de tehnologie din Marea Britanie care publica stiri, review-uri, precum si materiale despre lideri cu viziune, care schimba felul in care oamenii traiesc si muncesc.

• Expert Reviews a premiat Huawei MateBook la categoria “Best Hybrid”, datorita greutatii usoare, designului contemporan, accesoriilor utile, precum si a cititorului de amprente.
Expert Reviews este un ghid de cumparaturi in materie de tehnologie pentru consumatorii nerabdatori sa foloseasca cele mai noi gadgeturi lansate pe piata.

• Trusted Reviews a premiat dispozitivul cu distinctia “Best in Show”, datorita designului produsului, ecranului incredibil si accesoriilor utile. Trusted Reviews este o publicatie globala care publica review-uri realizate atat de experti, cat si de consumatori, precum si stiri despre produse tech.

• Computer Bild i-a acordat produsului premiul “Best Product: Tablet”, iar alegerea editorilor se datoreaza stylus-ului MatePen, performantelor puternice si designului atragator, tipic pentru produsele Huawei. Computer Bild este cea mai populara publicatie dedicata tehnologiei din Germania si se adreseaza in special utilizatorilor de PC care folosesc sistemul de operare Microsoft Windows.

• Know Your Mobile a acordat Huawei MateBook distinctia “Best Hybrid.” Know Your Mobile este un site de tehnologie din Marea Britanie care acopera subiecte legate de telefoane mobile, tablete si retele de telefonie mobile.
Aceste recunoasteri arata potentialul pe care HUAWEI MateBook il are, urmand ca disponibilitatea produsului pe pietele globale sa fie anuntata in curand.