emag black friday
Stiri

Black Friday la eMag va fi pe 17 noiembrie

emag black friday

Cea de-a saptea editie a celui mai asteptat eveniment de shopping al anului, Black Friday, va avea loc pe 17 noiembrie, iar la eMAG peste 2.000.000 de produse vor fi in oferta.

„De la an la an, Black Friday este un fenomen din ce in ce mai spectaculos. Plecand de la succesul Black Friday de anul trecut ne-am pregatit in ultimele 10 luni si vom avea oferte foarte bune pentru tot ceea ce isi doresc clientii”, a declarat Tudor Manea, General Manager eMAG.

Astfel, numeroase produse vor fi la preturi de Black Friday, de la televizoare, telefoane, laptopuri, fashion si articole sportive, pana la electrocasnice, accesorii pentru casa si gradina, produse de ingrijire personala, mobila, jucarii si anvelope, iar ele vor putea fi achizitionate si in rate fara dobanda, prin intermediul cardurilor partenere. Alaturi de eMAG, in aceasta editie vor participa si peste 4.000 de selleri din Marketplace.

Inca din 2011, cand eMAG a organizat pentru prima data Black Friday in Romania, fenomenul s-a bucurat de un real succes si a avut cresteri considerabile de la an la an. Astfel, un studiu realizat de Kantar Millward Brown dupa editia de anul trecut a Black Friday a scos la iveala faptul ca 94,3% din populatia cu varste cuprinse intre 18 si 50 de ani auzise de cel mai asteptat eveniment de shopping al anului. Acelasi studiu a confirmat preferinta tot mai ridicata a romanilor pentru cumparaturile online: de Black Friday, 47,5% din cei care au achizitionat ceva au comandat online, in timp ce pentru offline au optat 41,5%, iar 11% au imbinat ambele modalitati.

eMAG a fost, in 2016, destinatia principala a celor care au cumparat ceva de Black Friday, fiind ales de 36,8% dintre cumparatori. „Avand in vedere cresterea constanta de la an la an, ne asteptam ca si Black Friday-ul de anul acesta sa fie un nou record, din toate punctele de vedere”, a declarat Tudor Manea, General Manager eMAG.