g2460pqu
Monitoare,  Stiri

AOC se prezinta la gamescon cu monitoarele AOC G2460PQU si G2460PG

g2460pqu

AOC va fi din nou prezent la gamescom cu modele selectate de monitoare de gaming.

Intre 5 si 9 august, vizitatorii celui mai important targ de jocuri interactive din Koln, Germania, pot testa modelele AOC G2460PQU/BR si AOC G2460PG la standurile partenere. Ambele modele ofera o experienta imbunatatita de gaming datorita ratei de refresh de 144 Hz si a timpului de raspuns de 1 ms. In ultimii ani, AOC a fost recunoscut ca unul dintre brandurile globale de top de pe piata display-urilor de gaming. Noi modele cu tehnologii avansate, cum ar fi AMD FreeSync, vor fi anuntate in cursul acestui an.

La evenimentul gamescom, ce a avut peste 335.000 de vizitatori anul trecut, AOC va prezenta modelele G2460PQU/BR si AOC G2460PG la standurile partenere. Printre acestea se numara distribuitorul de hardware Caseking (sala 8.1, standul A051), World Cyber Arena – organizatorul turneului mondial eSports (sala 5.2, standul B010), dezvoltatorul de jocuri Icebird Studios (sala de 10,1, standul B060), precum si producatorul de hardware Corsair si dezvoltatorul de jocuri Gaijin Entertainment (in zonele business).

Ambele monitoare AOC de gaming prezentate in aceste locatii dispun de o rata ridicata de refresh de 144 Hz, si un timp de raspuns extrem de scurt de doar 1 ms. In acest fel, efectul de blur si screen tearing sunt reduse la minimum, astfel incat vizitatorii pot sustine lupte intense cu avioane in War Thunder (Gaijin Entertainment). De asemenea, AOC G2460PG vine cu tehnologia NVIDIA® G-SYNC pentru o experienta mai buna, fara lag intre input-ul de control si actiunea de pe ecran.

Pe langa cele doua modele de display prezentate la gamescom, AOC ofera o gama completa de monitoare dedicata jocurilor in diferite dimensiuni si cu seturi diferite de caracteristici. In acest an, aceastei game ii vor fi adaugate noi modele, cum ar fi AOC G2460PF si AOC G2770PF cu AMD FreeSync, o tehnologie avansata, dedicata impatimitilor de gaming care folosesc setari grafice AMD compatibile.