Samsung
Noutati

Samsung premiaza performanta olimpicilor romani

Samsung

Samsung acorda smartphone-uri Galaxy S III tuturor medaliatilori romani de la Jocurile Olimpice Londra 2012

Bucuresti, 16 august 2012 – Samsung Electronics Co., Ltd., Partenerul Global Oficial al Jocurilor Olimpice Londra 2012 in categoria de Echipamente de Comunicatie Wireless, ii premiaza pe sportivii romani medaliati la Jocurile Olimpice Londra 2012 cu cate un smartphone Galaxy S III, continuandu-si astfel angajamentul de a sustine performanta la cel mai inalt nivel. Festivitatea de premiere a olimpicilor romani la Jocurile Olimpice Londra 2012 a avut loc in cadrul unei intalniri oficiale la sediul Comitetului Olimpic si Sportiv Roman.

Pentru a V-a oara consecutiv in calitate de Partener Oficial, Samsung a mentinut viu Spiritul Olimpic si a adus mai aproape lumii intregi experienta Jocurilor Olimpice, prin inovatia wireless, programul Samsung Global Blogger si aplicatia Hope Relay. Anul acesta, GALAXY S III a fost telefonul oficial al Jocurilor de la Londra, marcand importanta comunicarii intre oameni in cadrul unui eveniment care a reunit intreaga lume.

„Samsung pretuieste performanta si valorile umane care pun lumea in miscare si le multumeste sportivilor romani care ne-au tinut cu sufletul la gura pe tot parcursul competitiilor olimpice. Acest eveniment este dedicat medaliatilor care au adus onoare tarii, iar premierea acestora reprezinta doar un gest simbolic al aprecierii noastre pentru munca si performanta lor”, a declarat Mihaela Stanoiu, Marketing Manager in cadrul Samsung Electronics Romania.

In cadrul festivitatii, Alin Moldoveanu, cel care a obtinut prima medalie de aur a Romaniei la Jocurile Olimpice de la Londra in proba de pusca aer comprimat 10 m, a declarat: „Inalta performanta nu poate fi atinsa decat cu foarte multa munca si, mai ales, cu pasiune si ma bucur ca am reusit sa ma numar printre cei care au demonstrat ca sportul romanesc se ridica la nivelul de performanta olimpica. Sunt extrem de recunoscator pentru aceste demersuri de sustinere si apreciere a muncii noastre.”

Samsung a oferit 14 smartphone-uri Galaxy S III sportivilor romani medaliati la Jocurile Olimpice Londra 2012. Olimpicii romani au cucerit noua medalii, dintre care doua de aur, cinci de argint si doua medalii de bronz. Alin Moldoveanu si Sandra Izbasa au fost medaliati cu aur, Alina Dumitru, Corina Caprioru, Roxana Cocos, Catalina Ponor si echipa masculina de spada au castigat cinci medalii de argint, iar bronzul a fost cucerit de echipa feminina de gimnastica si Razvan Martin.

„Sunt incantata pentru rezultatul obtinut la Jocurile Olimpice. Am avut mari emotii, dar am trecut peste ele datorita sprijinului de care am avut parte pe toata perioada competitiei. A fost o onoare sa reprezint Romania la Londra si ma bucur ca eforturile noastre au fost recunoscute.” a declarat Alina Dumitru, medaliata cu argint la Judo.

Prin intermediul tehnologiei wireless Samsung (Samsung Wireless Olympic Works), Samsung a contribuit la derularea cu succes a operatiunilor din cadrul Jocurilor Olimpice si a permis fiecarui membru al Familiei Olimpice sa vizualizeze in timp real informatiile legate de desfasurarea Jocurilor.

Medaliata cu argint la haltere, la 69 de kilograme, Roxana Cocos a vorbit despre experienta petrecuta la Londra: „Datorita celor de acasa care ne-au sprijinit, am avut motivatia de a incerca sa fim cei mai buni si cred ca aceasta este una dintre principalele conditii care conduc la performanta. Am reusit sa depasim momentele grele si sa ajungem pe podium, iar asta conteaza cel mai mult.”

Campaniile derulate de Samsung au avut ca scop sa implice cat mai multa lume la Jocurile Olimpice si sa inspire oamenilor de pretutindeni Spiritul Olimpic. Pe tot parcursul Jocurilor Olimpice Londra 2012, Samsung a oferit peste 17.000 de telefoane mobile si peste 4.600 de accesorii, dar si suport operational, catre Familia Olimpica pentru a mentine utilizatorii conectati si informati in timpul Jocurilor Olimpice.