Mio MiVue 358
Noutati

Mio lanseaza MiVue, gama de camere video destinate pentru siguranta automobilelor

Mio MiVue 358

Mio Technology, liderul pietei de dispozitive GPS din Romania, lanseaza pe piata locala o noua categorie de produse – camerele video special concepute pentru siguranta automobilelor. Dispozitivele sunt ideale pentru a colectiona clipuri video din calatorii sau pentru a pregati o documentatie fotografica in cazul unui accident rutier.

Prima generatie de camere video include doua modele: Mio MiVue 338 si Mio MiVue 358, create din materiale de cea mai buna calitate, pentru o greutate redusa si un design compact.

Dotate cu un obiectiv din sticla cu sase straturi, dispozitivele Mio MiVue asigura clipuri video de o claritate impresionanta, chiar si in conditii de iluminare redusa. Senzorul de miscare G-shock cu trei axe asigura inregistrarea unui eveniment rutier, de indata ce detecteaza o schimbare brusca a directiei de mers sau un impact.

Mio MiVue 338

Mio MiVue 338

Dispozitivul cu ecran de 2 inci este dotat cu o camera de 1.3 megapixeli cu unghi larg de 120 grade fara punct mort. Mio MiVue 338 inregistreaza clipuri HD cu rezolutie de 720p direct pe cardul Micro SD. Cu o greutate de 70 grame si un design compact, dispozitivul poate fi instalat cu usurinta in autoturism, datorita sistemului special de prindere. Modul „Fotografiere” permite soferului sa realizeze o documentatie fotografica a unui accident.

Mio MiVue 358

Mio MiVue 358 dispune de o camera video de 5 megapixeli cu unghi larg de 120 grade fara punct mort, si un ecran de 2,4 inci pe care pot fi vizualizate inregistrarile. Dispozitivul inregistreaza clipuri in Full HD cu rezolutie de 1080p si foloseste formatul H.264 de compresie, astfel incat cele mai frumoase inregistrari pot fi distribuite cu usurinta pe site-uri ca YouTube, Facebook sau alte platforme de socializare.

Cu ajutorul unui senzor de miscare si a bateriei incorporate, Mio MiVue 358 poate inregistra evenimentele care se petrec in jurul masinii, chiar si in momentul in care soferul lasa masina in parcare. Un senzor special monitorizeaza activitatea din fata obiectivului si declanseaza automat inregistrarea atunci cand detecteaza miscari bruste. Secventa inregistrata, care poate fi cea a unui impact produs in parcare, este stocata intr-un director special si protejata pentru a nu putea fi stearsa sau suprascrisa atunci cand cardul de memorie a dispozitivului este plin.

Senzor pentru detectarea socurilor

Dispozitivele Mio MiVue sunt echipate cu un senzor cu 3 axe pentru determinarea socurilor, acestea inregistreaza directiile de condus pe o diagrama cu unde. In cazul unei coliziuni, soferul poate folosi aceste date pentru a citi impactul si puterea pe care a avut-o asupra automobilului. Cele mai importante momente pot fi inregistrate cu ajutorul modului Event Recording. Cand sensibilitatea senzorului este setata la cel mai inalt nivel, camera inregistreaza chiar si socul produs de o groapa din carosabil.

Usor de gestionat

MiVue Manager este o interfata intuitiva care permite parcugerea clipurilor video inregistrate dispunand de control asupra vitezei si inregistreaza directiile de conducere cu ajutorul senzorului G cu 3 axe pentru analiza post-accident. De asemenea, direct din MiVue Manager, utilizatorii pot distribui materiale pe site-uri media de socializare, precum YouTube sau Facebook.

Galerie