Gadgeturi

Detalii despre noua tableta Sony Xperia

Dupa cateva incercari timide si fara succes, Sony s-a pus pe treaba si pregateste o noua tableta mult mai evoluata, atat la capitolul design cat si performanta.

Recent pe forumul XDA-Developers au fost postate cateva imagini cu noua tableta, care demonstreaza ca lucrurile au evoluat si la Sony, prezentandu-ne astfel un device aproape maturizat. Noua tableta Sony Xperia va avea un ecran de 9.4 inch si urmeaza sa intre pe piata echipata cu quad core-ul Nvidia Tegra 3 si sistemul de operare Android 4.0. Noul design este foarte interesant, cu o parte subtire pliata ce face tableta mai groasa la un capat, avand un body din Magnesium si Aluminium, avand 570 gr, confortabila si placuta la atingere.

Tableta Sony Xperia va avea o rezolutie de 1280×800, doua camere foto, una principala de 8MP chiar pe partea mai groasa si una secundara de 1MP, WiFi, Bluetooth 3.0 si spatii de stocare care variaza si pot ajunge pana la 64GB.

Tableta ar putea fi disponibila din septembrie 2012 la preturile de 399,99 de dolari pentru versiunea de 16GB, 499.99 de dolari pentru 32GB și 599.99 de dolari pentru cea de 64GB.