iShaver
Gadgeturi

Gadgeturi cool: iShaver

iShaver

Cand zici iPhone automat te gandesti la stil, la un design modern … Cine s-ar fi gandit ca pana si aparatele de barbierit vor ajunge sa fie la moda? Cand am vazut iShaver pentru prima data m-a izbit asemanarea cu produsele Apple si daca nu as fi stiut ce e cu siguranta m-ar fi intrigat … Asadar au preluat liniile modern de la Apple si le-au transformat intr-un gadget pe care barbatul modern trebuie sa il aiba.

Suna stupid, stim, dar adevarul este ca daca te uiti la design, nu poti nega ca arata foarte bine. iShaver nu seamana cu niciunul dintre aparatele de barbierit disponibile pe piata, insa marele lui plus este ca se incarca prin USB si cu dimensiunile si designul unui aparat de barbierit portabil, iShaver-ul este perfect pentru a-l arunca in geanta sau in servieta, oricand ai nevoie.

Despre performante nu ne pronuntam, fiindca nu stim daca iShaver-ul face fata sarcinii sale… E drept ca au exagerat cu asemanarea cu iPhone, dar cine stie, poate fanii innebuniti dupa Apple chiar vor pica in plasa!

Cat de cool trebuie sa fie gadgetul tau?