samsungwow
Noutati

Samsung a mentinut activ Spiritul Olimpic la Londra 2012

samsungwow

Samsung uimeste Familia Jocurilor Olimpice cu ultimul program de comunicare wireless si transforma Londra 2012 in cea mai avansata editie a Jocurilor Olimpice din punct de vedere digital

Londra, Marea Britanie – Samsung Electronics Co., Ltd., Partenerul Global Oficial al Jocurilor Olimpice Londra 2012 in categoria de Echipamente de Comunicatie Wireless, a pus inca o data Spiritul Olimpic in miscare. Prezenta pentru a cincea oara consecutiv la Jocurile Olimpice, tehnologia Samsung a facut posibil ca fiecare membru al Familiei Olimpice sa vizualizeze in timp real informatiile legate de desfasurarea Jocurilor, de la actualizari ale programarilor probelor si ale starii vremii pana la cele mai recente rapoarte ale rezultatelor, medaliilor sau ale noilor recorduri Olimpice.

Pus in practica prima data in cadrul Jocurilor Olimpice de la Atena, Samsung Wireless Olympic Works (WOW) este o inovatie wireless dezvoltata special pentru a asigura transmiterea imediata a informatiilor esentiale legate de programarea probelor catre cei care au nevoie de ele. Cu ocazia Jocurilor Olimpice de la Londra, aplicatia WOW de la Samsung a fost preinstalata pe mii de smartphone-uri Samsung de ultima ora, care au fost inmanate membrilor Familiei Olimpice incluzand oficiallii de la Comitetul Olimpic International(COI), Comitetul Olimpic National(CON) si LOCOG.

“Suntem foarte mandri sa fim o parte-cheie a evenimentelor de la Londra. Campania noastra a fost conceputa pentru a ne asigura ca editia Londra 2012 are cel mai avansat nivel de interactiune sociala si depaseste gradul de acoperire al editiilor Jocurilor Olimpice de pana acum,” a declarat Sunnz Hwang, Vicepresedinte si Director la Global Sports Marketing din cadrul Samsung Electronics. “Prin intermediul serviciului WOW, Samsung a contribuit la realizarea cu succes a operatiunilor din cadrul Jocurilor Olimpice, facilitand accesul si comunicarea. Informatiile au fost livrate in timp real tuturor, fapt care a facut ca organizarea de zi cu zi a Jocurilor Olimpice sa fie mai eficienta decat oricand”, a adaugat acesta.

Gerry Pennell, Seful Biroului de Informatii pentru Jocurile de la Londra 2012 a declarat: “Suntem foarte recunoscatori companiei Samsung pentru ca si-a continuat avansul in dezvoltarea tehnologiei wireless, din care extragem beneficii in termenii unei comunicari mai bune, mai rapide si mai eficiente.”

Programul Samsung WOW pentru Jocurile de la Londra din 2012 include servicii precum informatii la minut (mINFO), actualizari in timp real (mLIVE), widget-uri pentru acces rapid la WOW si serviciul de mesaje in grup (mCOMM).

Samsung a furnizat in jur de 17.000 de telefoane mobile si peste 4.600 de accesorii catre Familia Olimpica pentru a mentine utilizatorii conectati si informati in timpul Jocurilor Olimpice. Samsung ofera, de asemenea, si suport operational pentru Centrul de Operatiuni Tehnologice (Technology Operations Center (TOC). TOC efectueaza monitorizari centrale si controleaza toate sistemele de IT si de telecomunicatii care sustin Olimpiada de la Londra. In cadrul TOC, Samsung colaboreaza si cu alte companii din domeniul IT incluzand Atos, BT si Omega care se ocupa cu transmiterea serviciului WOW.

Pornind de la succesul din ultimele cinci editii ale Jocurilor Olimpice in materie de inovatie wireless, initiativele sociale extinse inaugurate de Samsung au ajutat la crearea unui eveniment creditat acum ca fiind prima editie sociala a Jocurilor Olimpice – transformand Londra 2012 in Jocurile Olimpice pentru intreaga lume. Prin intermediul unei varietati de campanii sociale, Samsung a implicat multa lume sa ia parte la Jocurile Olimpice si sa transmita mai departe catre oamenii de pretutindeni Spiritul Olimpic.

Prin programul Samsung Global Blogger au fost invitate 76 de persoane cu notorietate in mediul online din toate colturile lumii, care sa scrie isi impresiile pentru fanii de pretutindeni, pe baza propriilor experiente exclusive oferite de Jocurile Olimpice si de tot arealul extraordinar ce a acoperit Londra in aceasta perioada. Echipamentele tehnologice puse la dispozitie de catre Samsung pentru comunicarea wireless precum si initiativele sociale dezvoltate au oferit oportunitati pline de inspiratie pentru un numar de oameni mai mare decat oricand.

Prin aplicatia Samsung Hope Relay, Samsung a creat o experienta deosebita pentru oamenii din intreaga lume, oferindu-le sansa de la lua parte virtual la Jocurile Olimpice si de a aduce o contributie in comunitatea locala. De asemenea, Samsung a lansat “Samsung: Take Part 2012”, o aplicatie mobila conceputa pentru a aduce consumatorii mai aproape de editia Londra 2012, dandu-le posibilitatea de a experiementa jocuri sportive interactive, de a face tururi virtuale 3D ale arenelor olimpice si de a primi informatii cu privire la ultimele rezultate si stiri cu privire la olimpiada.