Canon EOS700D & Canon EOS 100D
Noutati

Canon EOS 700D si Canon EOS 100D au fost lansate

Canon EOS700D & Canon EOS 100D

Bucuresti, România, 21 martie 2013 – Canon lanseaza doua noi aparate foto din gama DSLR care se adreseaza incepatorilor – Canon EOS 700D si Canon EOS 100D. De asemenea, odata cu acestea compania introduce si un nou obiectiv standard cu zoom, EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS STM. Ambele modele ofera rezolutie de 18 Megapixeli si operare prin intermediul ecranului tactil, fiind astfel posibila surprinderea si revizualizarea fiecarui moment in detaliu si indiferent de nivelul de pregatire al utilizatorului.

Canon EOS 700D este cel mai avansat model al Canon care se adreseaza consumatorilor, pâna in acest moment. Cu fotografiere continua la 5cps, un sistem de focalizare automata panoramica de tip incrucisat in 9 puncte si un ecran tactil Clear View LCD II cu unghi variabil, este aparatul potrivit pentru cei care vor sa isi dezvolte abilitatile fotografice. Canon EOS 100D, cel mai mic si mai usor APS-C DSLR din lume , ofera o serie de functii simple si un ghid de utilizare integrat, potrivit pentru cei care doresc sa exploreze pentru prima data lumea fotografiei DSLR. Noul EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS STM este obiectivul standard cu zoom potrivit pentru cele doua noi camere foto datorita stabilizatorului optic de imagine, dar si a tehnologiei cu motor secvential (STM) care evita neclaritatile si ofera o focalizare lina, aproape fara zgomot, pentru realizarea clipurilor video.

Canon EOS 700D

Canon EOS 700D – pentru dezvoltarea creativitatii

Canon EOS 700D beneficiaza de un senzor hibrid APS-C CMOS de 18MP, dezvoltat si creat de Canon, si un procesor de imagine DIGIC 5 care ofera grade superioare de rezolutie – se pot surprinde astfel imagini in detaliu si culori unice. Cu posibilitatea de fotografiere continua de pâna la 5cps, Canon EOS 700D este ideal pentru surprinderea mai multor tipuri de subiecte: de la actiuni rapide pâna la linii ale orizontului deosebite sau portrete ale membrilor familiei si prietenilor. In plus, cu o gama de sensibilitate ISO 100 – 12,800, Canon EOS 700D poate surprinde foarte multe detalii, chiar si atunci când este utilizat in conditii de luminozitate scazuta.

Sistemul AF avansat al lui Canon EOS 700D consta in 9 puncte incrucisate, oferind o viteza de focalizare mai mare si acuratete pentru ca fotografii sa poata mentine atentia asupra subiectului chiar daca se afla in miscare. Având posibilitatea de selectare si ajustare manuala a punctelor de focalizare sau prin folosirea modului automat, cu Canon EOS 700D fotografii aspiranti pot explora diferite tipuri de compozitie a cadrelor pe masura ce isi dezvolta abilitatile.

EOS 700D beneficiaza de un nou si simplificat mod de rotire la 360° pentru a oferi acces cu usurinta si rapiditate la diferitele moduri de fotografiere ale aparatului foto. De asemenea, ecranul tactil Clear View LCD II cu unghi variabil de 7,7cm (3,0”) le ofera utilizatorilor posibilitatea de a ajusta setarile, cadrele si de a fotografia si verifica imaginile dintr-o multitudine de unghiuri. Noul material utilizat pentru crearea aparatului foto, adoptat din gama medie a modelelor Canon EOS, ofera un finisaj robust si rezistent.

Canon EOS 100D cu EF-S 18-55mm IS STM

EOS 100D – un DSLR de neuitat

EOS 100D este cel mai mic si mai usor DSLR cu sensor APS-C din clasa sa , fapt care il recomanda ca un aparat foto indeajuns de compact pentru a-l folosi oriunde si a surprinde toate aventurile la o calitate superioara. Cu dimenisuni de 116,8 x 90,7 x 69,4mm si cântarind numai 407g, in acest corp usor si compact este inclus si un visor optic luminos – oferind utilizatorilor experienta completa si complexa a unui DSLR intr-un corp compact. EOS 100D beneficiaza si de un ecran tactil Clear View LCD II de 7,7cm (3,0”) – facând posibila si simpla ajustarea setarilor si revizuirea imaginilor dupa captare.

EOS 100D este dotat cu un sensor hibrid APS-C CMOS AF II de 18 MP combinat cu un procesor de imagine puternic DIGIC 5 image pentru a oferi rezultate deosebite in orice situatie. Noul sensor foloseste pixeli de detectare a fazelor care sunt dispersati pe 80% din suprafata senzorului, astfel incât sa ofere viteza de focalizare si urmarire atunci când aparatul foto se afla in modul live sau inregistreaza clipuri video Full-HD. De asemenea, aparatul beneficiaza de fotografiere continua la 4cps si este foarte usor de folosit de catre incepatorii care doresc sa surprinda o serie de imagini de calitate, fie ele momente speciale alaturi de familie si prieteni sau actiuni dinamice din timpul calatoriilor.

Moduri creative imbunatatite

Atât EOS 700D, cât si EOS 100D beneficiaza de o gama de moduri de fotografiere si filter creative usor de folosit, special create pentru cei care doresc sa inceapa prin utilizarea setarilor automate si apoi sa-si exploreze creativitatea atunci când vor capata mai multa incredere. Modul Scene Intelligent Auto detecteaza scena care va fi fotografiata si selecteaza cele mai bune setari pentru ca utilizatorii sa se concentreze asupra imaginii, lasând aparatul foto sa aleaga cea mai buna combinatie pentru imagini memorabile. Ambele modele ofera o gama dedicata de moduri creative, iar EOS 100D beneficiaza, in plus, si de noi moduri precum Kids, Food si Candlelight, create sa asigure rezultate optime si detalii deosebite si in cazul unor situatii familiare.

De asemenea, gama de filtre creative dezvoltata de Canon, incluzând Fish-eye si efectul de miniatura, poate fi acum aplicata inainte de surpinderea cadrului datorita noilor filtre de previzualizare in timp real – oferind posibilitatea de a opta pentru cel mai bun efect in momente specifice chiar inainte de a realiza fotografia. Fotografii pot invata sa isi ajusteze imaginile cu ajutorul modului creativ automat imbunatatit si folosind modul Extra Effect Shot disponibil pe EOS 100D, realizând astfel doua imagini in mod simultan – una având filtrul creativ aplicat si cealalta imagine standard.

EOS Movies pentru explorarea videografiei

Fotografii aspiranti au posibilitatea de a adauga o noua dimensiune momentelor special folosind EOS Movies pentru surpinderea acestora la o rezolutie Full HD (1920x1080p). Sistemul hybrid AF II focalizeaza personajele principale ale clipului video si le mentine in centrul actiunii pe toata durata filmului. In plus, modul Video Snapshot ajuta la captarea si editarea cu usurinta a clipurilor video scurte pentru a da viata unor momente importante precum calatoriile sau nuntile.

EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS STM – un obiectiv cu zoom standard, pentru fotografiile si videoclipurile zilnice
Noul EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS STM este obiectivul potrivit pentru EOS 700D, EOS 100D si pentru utilizatorii care doresc sa-si inceapa aventura in fotografie. De la peisaje la portete, cu ajutorul gamei versatile de zoom 18-55mm, utilizatorii se pot bucura de flexibilitatea oferita de acest obiectiv prin apropierea subiectilor sau includerea mai multor elemente in cadru. Imaginile sunt captate in detaliu si ofera claritate datorita stabilizatorului optic de imagine in 4 trepte. Acesta le ofera fotografilor si posibilitatea de a folosi ISO mai mic si viteze de declansare mai mari. Inelul de focalizare manual le permite utilizatorilor sa faca ajustari precise, in timp ce tehnologia STM asigura mentinerea zgomotului la minimum in timpul focalizarii – fiind foarte important in momentul filmarilor.

EOS 700D – functii principale:

• Senzor CMOS AF hibrid de 18 Megapixeli
• Filmare Full-HD si senzor hibrid CMOS AF
• Ecran tactil Clear View LCD II cu unghi variabil
• Scene Intelligent Auto
• Sensibilitate ISO 100-12800, extinsa pâna la ISO 25600
• Fotografiere continua la 5cps si sistem de focalizare automata panoramica de tip incrucisat in 9 puncte
• Filtre creative
• Gama EOS de obiective si accesorii

EOS 100D – functii principale:

• Senzor CMOS AF hibrid de 18 Megapixeli
• Design compact, ultra-portabil
• Fotografiere simpla cu Scene Intelligent Auto
• Vizor optic si ecran tactil mare
• Filme Full-HD cu senzorul hibrid CMOS AF II
• Filtre creative si cadre Extra Effect
• Ghid de utilizare integrat
• Gama EOS de obiective si accesorii

EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS STM – functii principale:

• Gama versatila de distante focale
• Design compact
• Stabilizator optic de imagine
• Focalizare lina cu ajutorul STM
• 0,25m cea mai redusa distanta de focalizare
• Element frontal non-rotativ
• Inel de focalizare manual
• Diafragma circulara cu 7 lamele