Noutati

Noul Galaxy Note 10.1 va fi disponibil in Romania incepand cu luna septembrie

GALAXY Note 10.1

Samsung a anuntat astazi lansarea GALAXY Note 10.1, noul produs din familia GALAXY Note. Samsung GALAXY Note 10.1 ofera functionalitatea si precizia stiloului si hartiei, avand un display de 10.1 inchi si oferind astfel posibilitati infinite pentru a spori creativitatea, eficienta si procesul de invatare. Utilizatorii au parte de o experienta intuitiva, precum si de o performanta sporita prin intermediul procesorului quad-core de 1.4GHz si memoriei de 2GB RAM. GALAXY Note 10.1 este proiectat astfel incat sa simplifice organizarea ideilor, accesul la informatie, multi-taskingul, fiecare sarcina devenind mai usoara si rapida.

„GALAXY Note 10.1 continua sa demonstreze angajamentul Samsung de a inova prin intermediul unor solutii mobile complete, care sa permita crearea unui continut personalizat si relevant,” a declarat JK Shin, Presedinte al IT & Mobile Communications Division in cadrul Samsung Electronics. „Experienta a aratat ca luarea de notite, captarea ideilor creative si schitele sunt cele mai la indemana si personale moduri de a fi mai eficient si creativ. Astfel, tehnologia avansata si specificatiile lui GALAXY Note 10.1 le ofera utilizatorilor posibilitatea de a produce, crea si personaliza modul in care comunica”.

GALAXY Note 10.1 vine cu functii si specificatii intuitive. Astfel, iti ofera posibilitatea de a vizualiza doua aplicatii simultan pe display-ul de 10.1 inchi, prin intermediul functiei Multiscreen, de a beneficia de experiente unice oferite de Samsung S Pen si de instrumente care sporesc eficienta, precum si optiunea de a folosi aplicatia creativa premium Adobe Photoshop® Touch.

O experienta Multi-tasking autentica cu functii Multiscreen

Cu functia multiscreen, GALAXY Note 10.1 ofera utilizatorilor posibilitatea de a folosi simultan, fara niciun efort, doua tipuri diferite de aplicatii. Utilizatorii pot vizualiza pagini Web si videoclipuri si pot lansa alte aplicatii in timp ce scriu sau schiteaza idei cu S Pen pe cealalta jumatate de ecran. Mai mult, ei pot capta si decupa imagini si apoi le pot copia pe un alt ecran, pentru a-si nota impresiiile.

Astfel, functia Multiscreen sporeste eficienta, permitandu-le in acelasi timp utilizatorilor sa se poata bucura de continutul multimedia. GALAXY Note 10.1 vine cu un nou mod de exprimare a creativitatii, prin intermediul notitelor personale si aduce o experienta complet noua de utilizare pentru a spori eficienta si satisfactia.

Functiile S Pen & S Note: notite personalizate si organizate

Cu ajutorul S Pen (6,5mm), GALAXY Note 10.1 este optimizat pentru crearea de continut personalizat si relevant intr-un mod natural si intuitiv. S Pen a fost special proiectat pentru o experienta optimizata, prin intermediul ecranului de 10.1 inchi. Acesta este incorporat direct in dispozitiv si, cand este actionat, lanseaza automat aplicatii: S Note, S Planner, Crayon physics, Adobe® Photoshop® Touch si Polaris Office. Alternativ, utilizatorii pot seta cu usurinta aplicatia preferata pentru a fi lansata pe loc atunci cand este activat S Pen. De exemplu, S Note poate fi lansat instantaneu cand utilizatorul scoate S Pen-ul din dispozitiv. In același timp, utilizatorii pot apasa de doua ori ecranul in timp ce apasa butonul pentru S Pen, pentru acces rapid la S Note prin intermediul widget-ului dedicat, care poate fi mutat cu usurinta oriunde pe display.

S Note este un instrument unic, care le ofera utilizatorilor abilitatea de a combina notitele si schitele cu un alt continut digital din template-urile disponibile. Functiile Shape Match si Formula Match ajuta la corectarea si digitalizarea formelor geometrice si la rezolvarea formulelor numerice scrise cu S PEN. S Note are, de asemenea, un motor de cautare integrat, astfel incat utilizatorii sa poata cauta si obtine informatii, copia si alipi facil continut pe S Notes, fara a mai fi nevoiti sa intre in alta aplicatie. Totodata, GALAXY Note 10.1 vine cu aplicatia Adobe® Photoshop® Touch, permitandu-le utilizatorilor sa editeze cu usurinta si precizie imagini intr-un mod profesionist, cu ajutorul S Pen.

Performanta hardware superioara

GALAXY Note 10.1 este echipat cu tehnologie hardware avansata, avand un procesor de 1.4GHz quad-core si memorie RAM interna de 2GB. Multi-tasking-ul, grafica la standarde inalte si performanta superioara sunt trasaturile esentiale ale GALAXY Note 10.1. Dispozitivul include, de asemenea, o camera principala de 5 megapixeli si o camera secundara frontala de 1,9 megapixeli.

In afara de acestea, au mai fost adaugate caracteristici precum Smart Stay, care urmareste ochii utilizatorului pentru a asigura ca ecranul este pornit in timp ce este privit, precum si Pop Up Play, care le permite utilizatorilor sa vizualizeze videoclipuri, in paralel cu alte aplicatii. Cu AllShare® Play, utilizatorii pot impartasi continut cu un grup mare de oameni in timp real, prin conectarea GALAXY Note 10.1 la o serie de dispozitive Samsung, precum televizoare HD, tablete, laptop-uri sau alte dispozitive legate in aceeasi retea. Cu functia AllShare Group Cast, utilizatorii pot, de asemenea, sa distribuie sau sa lucreze pe documente, prezentari sau imagini fara a fi nevoiti sa le incarce separat.

GALAXY Note 10.1 prezinta trei moduri de conectivitate: versiunea exclusiva WiFi, versiunea cu WiFi si 3G HSPA-Plus la lansare si versiunea WiFi si LTE, care va aparea in ultima parte a anului acesta.

Specificatiile produsului GALAXY Note 10.1

[table id=3 /]