Bluetooth Plantronics M25
Noutati

Bluetooth Plantronics M25 la Germanos

Bluetooth Plantronics M25

Conversatii mai clare si fara intreruperi cauzate de zgomotul de fundal

Bucuresti, 19 octombrie 2012 – Noul bluetooth Plantronics M25 este accesoriul potrivit pentru toate persoanele care conduc foarte mult zilnic sau care au drumuri lungi de parcurs, iar acum este disponibil in reteaua de magazine Germanos Telecom Romania.

Noul bluetooth Plantronics M25 utilizeaza Bluetooth 3.0 si cantareste doar 8 grame. Dispozitivul dispune de caracteristica DeepSleep, esentiala pentru economisirea energiei. Astfel, perioada standard de 16 zile de standby de care dispune bluetooth-ul este extinsa pana la 5 luni.

Zgomotele de fundal, precum masinile din trafic sau vantul puternic nu vor mai reprezenta de acum o problema pe durata conversatiilor telefonice. Noul bluetooth Plantronics M25 dispune de functia de reducere a bruiajului de fond, asigurand astfel continuarea fara griji a convorbirilor.

Dispozitivul dispune de tehnologia multipoint, care permite mentinerea conexiunii intre doua telefoane si preluarea apelului de la oricare dintre ele, precum si de functia wideband, care imbunatateste claritatea unei convorbiri atunci cand este utilizat cu un smartphone compatibil. Mai mult, dispune de alerte in soapta despre statusul bateriei, al convorbirii si al conexiunii bluetooth, foarte utile pentru utilizare constanta.

Plantronics M25 are o baterie litiu-ion-polimer care poate fi reincarcata prin intermediul unui cablu micro USB, iar timpul maxim de reincarcare completa a bateriei de este 2 ore. Dispozitivul are o durata de convorbire de 11 ore, in standby pana la 16 zile, iar atunci cand este in DeepSleep pana la 150 de zile (5 luni).

Plantronics M25 este disponibil in reteaua de magazine Germanos la pretul de 149 lei (TVA inclus).