Noutati

Melatonina este cea mai eficientă și sigură formă de a corecta tulburările de somn

Pentru ca organismul să fie cu adevărat echilibrat, sănătos și pregătit să funcționeze la capacitate maximă a doua zi, este important ca somnul sa fie odihnitor. Se întâmplă ca, din anumite motive, ritmul organismului să fie perturbat: înaintarea în vârstă, stresul, schimbarea de fus orar, anxietatea, dezechilibrele emoționale etc. Dintre toate soluțiile existente, administrarea de melatonină este cea mai eficientă și sigură formă de a reduce timpul necesar pentru a adormi și de a corecta tulburările de somn, fără efecte adverse.

Melatonina este un hormon natural produs de epifiză, reflex, odată cu instalarea întunericului. Rolul melatoninei este de inducere a somnului și, prin acesta, de asigurare a relaxării organismului, de refacere a capacității funcționale a organelor și sistemelor și de restaurare a energiei. Prin asigurarea unui somn de calitate, melatonina contribuie la funcționarea optimă a sistemului imun, metabolic, nervos, cardiovascular și endocrin.

Alte efecte importante ale Melatoninei sunt efectele antioxidative și cel antiaging, de încetinire a ritmului de îmbătrânire a organismului.
Un studiu* publicat recent demonstrează rolul potențial al melatoninei în tratamentul infecției cu COVID-19. Conform acestui studiu, utilizarea melatoninei poate avea efect protectiv asupra plămânilor împotriva inflamației și stresului oxidativ si, de asemenea, efect direct antiviral.

Melatonin Pura de la ESI Italia este un supliment alimentar ce oferă melatonină sub formă de microtablete, care induc un somn natural, reglează cu succes durata și calitatea somnului, fără efecte adverse.

Disponibilă în variantele de 3 mg și 5 mg, Melatonin Pura se administrează cu o oră înainte de ora stabilită pentru somn, pentru a reduce timpul necesar de a adormi și pentru a îmbunătăți calitatea și durata somnului.

Pentru reechilibrarea ritmului cicardian și combaterea efectului de jet lag, există Melatonina Pura Fast, sub formă de pelicule orosolubile. Acestea se dizolvă în doar câteva secunde la contactul cu saliva și eliberează instant și complet melatonina conținută.
Iar picăturile Melatonin Pura Junior vor fi de mare ajutor copiilor care se confruntă cu tulburări de somn. Cu o aromă delicioasă de ciocolată albă, picăturile reduc timpul necesar pentru a adormi, îmbunătățind calitatea și durata somnului celor mici.

Gama Melatonina Pura se găsește în farmacii și online. Mai multe informații puteți găsi pe: https://www.facebook.com/pansiprod