Stiri

Procesul Apple vs Samsung a dezvaluit ca Samsung pregateste 3 noi gadget-uri

Procesul Samsung vs Apple legat de incalcarea patentelor tehnologice a dezvaluit ca Samsung lucreaza la o tableta de 11.8-inch cu ecran Retina numita P10 si la doua smartphone-uri cu Windows Phone 8 cu nume de cod Marco si Odyssey.

Tableta Samsung va avea un ecran 11.8 inch cu o rezolutie WQXGA de 2560×1600 pixeli si o densitate a pixelilor de 256 ppi, Wi-Fi si conectivitate LTE. Printre documentele depuse la dosar apar si doua telefoanele cu nume de cod Marco si Odyssey care sunt bazate pe platforma Qualcomm MSM8960 cu un procesor dual-core de 1,5 GHz. Odyssey are un ecran HD Super AMOLED de 4.64 inch, o camera principala de 8MP si una secundara de 2MP si va fi capabil NFC, iar Marco va avea un ecran WVGA Super AMOLED de 4 inch, o camera frontala de 5 MP si una de 2MP secundara.

Tableta Samsung P10 urmeaza sa apara in a doua jumatate a lunii august, conform documentului prezentat tribunalului, iar cele doua telefoane sunt asteptate in Q4 2012, odata cu lansarea sistemul de operare Windows Phone 8.