lg 4k
Televizoare

Televizorul LG cu diagonala de 84 de inch si rezolutie 4K disponibil in Coreea de sud din luna august

lg 4k

In cazul in care nu sunteti multumit de un televizor cu rezolutia de 1080p, nu trebuie sa va ingrijorati, deoarece unii producatorii vor scoate in curand la vanzare televizoarele cu rezolutie 4K. Primul producator care face marele pas este LG urmand sa comercializeze televizorul cu diagonala de 84 inch si rezolutia de 3840 x 2160 in Coreea de Sud spre sfarsitul lunii august.

LG va prezenta televizorul in toate magazinele din intreaga tara, dar stocul va fi unul limitat tinand cont de pretul foarte mare, de aproximativ 22.000 $ pe bucata. De fapt acest televizor a fost prezentat pentru prima oara la CES 2012, unde a facut furori printre producatori de televizoare si vizitatori. Daca Coreea de Sud se poate bucura de primul televizor 4K, LG ne linisteste asigurandu-ne ca si-a planificat sa comercializeze televizorul si in Statele Unite, Europa si America Latina.

Compania ne asigura ca televizorul ar trebui sa ajunga undeva dupa a doua jumătate a anului, dar pana atunci trebuie sa va grabiti sa strangeti banii necesari pentru a va bucura de primul televizor 4K.