clambook
Gadgeturi

ClamBook, accesoriul care ne poate simplifica viata

clambook

Clambook este doar o carcasa sofisticata cu ecran wide, tastatura QWERTY, multi-touch trackpad si care poate fi comandata pentru iPhone sau un smartphone cu Android printr-un cablu USB sau un docking station.

La design Clambook aduce foarte mult cu un MacBook Air, iar materialele folosite la constructia lui sunt aliaje usoare din aluminiu si magneziu. ClamBook vine cu functia multi-touch gestures, insa din pacate pentru cei care doresc sa-l utilizeze impreuna cu un iPad, nu vor putea folosi o partea din tastatura si nici touchpad-ul, sistemul de operare Android al celor de la Google fiind mai versatil din acest punct de vedere.

clambook

Telefonul se poate conecta la Clambook, fie prin intermediul unui cablu USB, fie printr-un docking station, care va asigura o conexiune suficient de fiabila pentru utilizare intensa, cum ar fi jocurile sau filmele. Producatorii ClamBook-lui sustin ca accesoriul lor va fi disponibil la sfarsitul anului, fara a ne oferi detali legate de pret, dar datorita lipsei componentelor hardware costisitoare cum ar fi procesorul, placa grafica si altele, se asteapta ca produsul sa fie mult mai ieftin decat un laptop sau iPad.