Televizoare

LG OLED și LG Prime UltraHD au fost lansate în România

Lansare LG TV 2015 (7)

Ieri, LG România a lansat cu fast noua gamă de televizoare pentru 2015 printr-un eveniment special, organizat la Biavati Events. Chiar înainte de a ajunge la lansare, LG le-a indus invitaților așteptări privind o gamă de televizoare impresionante și exclusiviste. La inițiativa Ogilvy Public Relations Bucharest, cei invitați s-au bucurat de serviciile premium oferite de taxi Black Cab, care i-a transportat rapid, profesionist și în siguranță la locația evenimentului. In scurt timp George Buhnici, gazda evenimentului, a început prezentarea noilor televizoare LG 2015, iar Ciprian Mirea – LG HE Product Specialist –  ne-a dat toate detaliile noilor televizoare LG, dar a vorbit și despre tendințele privind așteptările consumatorilor și evoluția televizoarelor în 2015. Astfel LG lansează pe piața noastră noua gamă de televizoare LG OLED și LG Prime UltraHD, care include atât modele de televizoare cu ecran plat, cât și curbat, cu dimensiuni care variază între 40 și 65 de inci, cu un nou sistem de operare si mai simplu.

Noile televizoare LG continuă să se diferențieze și să se poziționeze premium, printr-o experiență de vizionare cu totul nouă, cu o calitate a imaginii excepționala, susținută de un negru intens, perfect și de culori vibrante. Știind că după 17 iunie, România va trece definitiv la televiziunea digitală, Ciprian Mirea a punctat și faptul că toate noile televizoare LG 2015 vor fi capabile să decodeze semnalul DVB T2.

În cadrul evenimentului de lansare a fost prezentat și cel mai mare televizor Ultra HD din România. Modelul 98UB980V dispune de o diagonală de 98 inci, respectiv 249 cm. Cu ajutorul tehnologiilor 4K Upscaler și IPS 4K integrate, televizorul LG 98UB980V oferă o imagine reala, bogată în detalii, foarte aproape de ceea ce vedem cu ochiul liber.

Lansare LG TV 2015 (5)

“Noua gamă extinsă de televizoare OLED și Ultra HD este rezultatul eforturilor permanente ale companiei noastre de a răspunde tuturor cerințelor consumatorilor în materie de calitate, atât pe plan vizual, cât și audio”, a declarat Bumseop Lee, președinte al LG Electronics România. “Mai mult, ne angajăm să transformăm experiența oferită de televizoarele smart cu ajutorul webOS 2.0, care, sub deviza “Să facem televizorul din nou simplu”, reprezintă un pas decisiv în direcția simplificării interfeței de utilizare, cu scopul de a deveni accesibilă pentru toată lumea.”

Lansare LG TV 2015 (8)

Televizoarele OLED Paper Slim cu ecran curbat
Modelul OLED LG EC9300, disponibil în două dimensiuni ale diagonalei, de 55 și 65 de inci, dispune de un profil foarte subțire, Paper Slim, rezoluție Full HD și utilizează tehnologia WRGB, patentată de LG. Această structură de pixeli adaugă un sub pixel alb, care permite redarea extrem de realistă a culorilor. Acest televizor încorporează caracteristici care asigură o redare a imaginilor cu negru intens și culori perfecte, și un raport de contrast infinit. Conceptul de design al acestui televizor, Paper Slim, îi oferă acestuia un aspect elegant și permite o imersiune perfectă a spectatorilor. Mai mult, marginile minimaliste ale ecranului și forma curbată a acestuia permit televizorului Curved OLED să se integreze perfect în orice fel de design interior.

Televizorul LG OLED EC9300 dispune de un sistem audio ULTRA Surround care generează un sunet pătrunzător, contribuind astfel la îmbunătățirea imersiunii. Mai mult, sistemul LG Smart Sound Mode analizează conținutul rulat pe televizor și aplică automat cele mai bune preferințe de sunet.

Lansare LG TV 2015 (2)

Televizoarele Prime Ultra HD – divertisment 4K la alt nivel
LG a prezentat în premieră în România televizoare Prime Ultra HD de top. Modelul UF 9500, disponibil cu diagonale de 55 și 65 de inci, dispune de cele mai avansate funcții LG și oferă imagini 4K excepționale cu ajutorul panoului IPS 4K. Tehnologia LG ColorPrime utilizează tot spectrul de culori pentru a genera o gamă largă de nunațe și tente, rezultând într-un realism și acuratețe a culorilor îmbunătățite. Mai mult, ecranul IPS 4K oferă un raport de contrast extraordinar, astfel încât imaginile vor prinde cu adevărat viață.

Pentru a oferi o calitate a imaginii cât mai aproape de perfecțiune, televizoarele Prime Ultra HD dispun și de alte tehnologii avansate LG, cum ar fi Prime Master Engine, care optimizează automat preferințele de afișare ale televizorului sau sofisticatul algoritm LG 4K Upscaler, care afișează conținutul SD, HD și Full HD la calitate Ultra HD.

Conceptul de design ULTRA Slim al modelului UF9500 permite acestuia să dispună de un profil foarte subțire, de numai 8,5 mm în cel mai subțire punct. Mai mult, design-ul CINEMA SCREEN și standul Auditorium completează perfect aspectul elegant al televizorului.

Modelul UF8500 dispune de o gamă variată de dimensiuni, de 49, 55, 60 și 65 de inci, precum și de tehnologii LG de ultimă oră. Tehnologia ULTRA Luminance analizează în permanență punctele cele mai luminoase și mai întunecate ale conținutului afișat cu scopul de a îmbunătăți luminozitatea și rezoluția. Ca și modelul UF9500, și acesta dispune de un panou IPS 4K care garantează culori clare și naturale și unghiuri largi de vizualizare.

Sistemul audio ULTRA Surround, implementat în parteneriat cu producătorul de sisteme audio premium Harman/Kardon scoate perfect în evidență claritatea și calitatea sunetului. Software-ul și componentele sistemului generează o experiență sonoră fără cusur și un sunet frontal bogat și pătrunzător.

Modelul Ultra HD TV UF6700 oferă rezoluție 4K și un aspect modern pentru o gamă foarte variată de dimensiuni (40, 43, 49, 55, 60 și 65 de inci) la un preț accesibil. Acest model oferă un sunet de calitate datorită avansatului sistem Virtual Surround, precum și tehnologia 4K Upscaler.

Televizoarele LG LCD cu tehnologie LED și webOS 2.0
Modelul de televizor LF6300 de la LG oferă funcții inovative cu scopul de a îmbunătăți experiența de utilizare, precum și panelul avansat de tip IPS, într-o gamă variată de dimensiuni (32, 40, 43, 49, 55, 60 și 65 de inci). În centrul acestei experiențe de utilizare intuitive se află noul sistem de operare de la LG, webOS 2.0. În plus, aceste modele sunt compatibile cu noua telecomandă Magic Remote, care contribuie la cea mai bună experiență Smart TV.

Swarovski OLED TV
Împreună cu noua gamă de televizoare LG 2015 va fi prezentat și televizorul curbat OLED LG cu cristale Swarovski. Realizat împreună cu faimosul producător austriac de cristale, acest televizor reprezintă îmbinarea perfectă între culorile perfecte oferite de către tehnologia OLED și cristalele de calitate Swarovski.

Lansare LG TV 2015 (13)

webOS 2.0
Platforma webOS 2.0, cea mai recentă versiune a platformei pentru smart TV-uri, patentată de LG, este prezentă pe majoritatea modelelor din gama de televizoare LG 2015. Sistemul de operare webOS 2.0 LG oferă o experiență simplă și intuitivă, cu o interfață de utilizator îmbunătățită și o serie de caracteristici impresionante. Platforma reușește să ducă simplitatea și confortul la un nivel cu totul nou, cu timpul redus la pornirea dispozitivului și, de asemenea, permite utilizatorilor să optimizeze meniul de pe bara Launcher, ceea ce fac mai ușoare ca niciodată adăugarea și ștergerea aplicațiilor preferate.