Sony 4K
Televizoare

Iata noua gama de televizoare Sony 4K Ultra HD si Full HD LED BRAVIA

Sony 4K

Sony a lansat astazi in Romania, la Beraria Hanul cu Tei, din Centrul Vechi al capitalei, televizoarele oficiale ale Campionatului Mondial de Fotbal FIFA 2014 – televizoarele 4K si Full HD Sony Bravia 2014.

Televizoarele oficiale ale Campionatului Mondial de Fotbal FIFA 2014 vin cu functii speciale pentru pasionatii de fotbal si competitii sportive, pornind de la experienta Sony in cinematografie, televiziune si industria muzicala. Seria de televizoare Sony 4K e acum completata de noi modele cu diagonale incepand cu 49 de inci si pana la modelul de top de 85 de inci. Si gama Full HD a fost extinsa cu modele cu diagonale de la 32 la 65 de inci. In total, gama de televizoare BRAVIA 2014 numara 27 de modele, cu 30% mai mult decat portofoliul de anul trecut. Printre noutatile pe care le anunta noile Sony Bravia 2014:

– modul “Live Football” care te transpune chiar in mijlocului terenului de joc, optimizand imaginea si sunetul pentru o experienta autentica de stadion, in care poti vedea nuantele distincte de verde ale gazonului, schemele de joc si poti auzi aproape real vuietul multimii. Noua interfata integreaza si cele mai noi stiri FIFA despre Campionatul Mondial de Fotbal.

– functia Social Viewing ofera o experienta interactiva, oferind acces live la mesajele prietenilor postate pe Twitter despre meciul sau competitia sportiva urmarita; cu ajutorul camerei si al microfonului incorporate poti purta conversatii prin Skype in timp ce te uiti la televizor, astfel incat poti comenta live cu prietenii cele mai importante faze de meci. Tehnologia unica de la Sony care anuleaza ecoul mentine conversatia clara pentru toata lumea, in timp ce transmisia continua fara intreruperi.

– noua tehnologie Clear Audio+ regleaza sunetul televizorului pentru o experienta captivanta, redand clar si distinct muzica, dialogurile si efectele surround.

– interfata intuitiva One Flick Entertainment ofera acces simplu si rapid la continutul online, la continutul propriu, prin PlayMemories, dar si la programele TV. Poti accesa meniul printr-o simpla apasare a optiunii One-Flick Remote. Sectiunea ”Top Picks” reda cele mai vizionate programe TV sau Video on Demand (VOD), fotografii si filme primite de la prieteni, dar si continut recomandat in functie de obiceiurile tale de vizionare.

– functia Quick TV start-up te trimite direct la continutul dorit, reducand timpul de asteptare la mai putin de 2 secunde*1, iar aplicatiile precum YouTube sunt lansate direct din pagina de start.

– tehnologia NFC incorporata sincronizeaza imediat telecomanda  One-Flick cu touchpad cu alte dispozitive mobile: functia One-touch Mirroring distribuie instantaneu ceea ce este pe smartphone.

In plus, imaginile sunt mai luminoase si au culori mai naturale datorita tehnologiei X-tended Dynamic Range™ care stimuleaza contrastul dintre nuantele profunde de negru si accentele de lumina.

Varful de gama BRAVIA X95 este alegerea ideala pentru o calitate superioara a imaginii datorita tehnologiei X-tended Dynamic Range PRO™ care tripleaza efectul functiei HDR[i] (High-dynamic-range), astfel incat detaliile imaginilor nu sunt compromise de limitarea ratei de contrast. Aceasta tehnologie mentine un consum redus de energie datorita algoritmului care diminueaza iluminarea zonelor intunecate, pentru a redirectiona energia catre partile luminoase ale imaginii.

Procesorul 4K X-Reality PRO si ecranul TRILUMINOS, disponibil exclusiv pentru produsele Sony, asigura mai multa culoare, inclusiv nuante de rosu intens si verde smarald si un plus de realism.

Televizoarele Sony 4K Ultra HD sunt compatibile cu noul standard HDMI 2.0 si se conecteaza la smartphone-uri si tablete prin portul MHL 3.0.

Televizorul BRAVIA X9 ofera o experienta audio impresionanta, datorita boxelor construite din fibra de sticla armata cu mica si tehnologiei Sony Magnetic Fluid Speakers.

Portreplicatorul incorporat simplifica gestionarea cablurilor, astfel incat poti conecta simultan mai multe dispozitive, de la console de jocuri la playere Blu-ray – mentinand cablurile organizate in spatele televizorului.

Designul inovator Wedge, profil piramidal, creste stabilitatea televizorului, chiar daca acesta are o diagonala generoasa. Totodata, noul design cu profil piramidal ofera mai mult spatiu pentru cele doua boxe cu design tubular si tehnologie Magnetic Fluid Speaker. Amplasarea boxelor creste capacitatea acestora, pentru a oferi sunete puternice, cu bas, fara distorsiuni.