Nokia Lumia 900
Noutati

Nokia Lumia 900, disponibil la COSMOTE si Germanos Romania

Nokia Lumia 900

Noul Nokia Lumia 900, cel mai performant telefon cu sistem de operare Windows, este acum disponibil la COSMOTE si Germanos Telecom Romania.

Nokia Lumia 900 are un design inteligent si un touchscreen de 4,3 inci, combinatia perfecta pentru o experienta de utilizare excelenta. Telefonul are un aspect uimitor, care il transforma intr-un obiect dezirabil.

Telefonul are 160 grame si 11,5 mm grosime. Dispune de un timp de vorbire de pana la 7 ore (3G) si in standby pana la 300 ore (3G). Dispozitivul este realizat dintr-o carcasa monobloc din plastic policarbonat si este disponibil in culorile negru si alb.

Terminalul este prevazut cu un touchscreen de 4,3 inci cu display AMOLED, Corning Gorilla Glass si tehnologie Clear Black. Experienta de vizualizare devine mult mai verosimila, cu jocuri parca desprinse din realitate si clipuri HD.

Telefonul mobil are o camera foto de 8MP cu lentila Carl Zeiss, blit cu dual LED si auto focus. Cele mai importante amintiri vor fi stocate la indemana, cu posibilitatea de a le impartasi cu cei mai buni prieteni printr-un singur click. Cele mai frumoase experiente pot fi pastrate aproape prin intermediul functiei de inregistrare video HD a telefonului. Mai mult, telefonul are si o camera frontala de 1MP, perfecta pentru a-i vedea pe cei dragi prin intermediul unui apel video.

Nokia Lumia 900

Nokia Lumia 900 utilizeaza Windows Phone 7.5 si este prevazut cu WLAN. Dispozitivul poate fi conectat la Wi-Fi, Bluetooth Stereo Audio si este prevazut cu USB 2.0 si conector audio universal de 3,5 mm. De asemenea, terminalul permite sincronizarea datelor cu Microsoft Zune pentru PC si Mac Conector Software, iar utilizatorii vor accesa foarte usor Calendarul, Contactele si Lista de To Do cu mailul pentru Exchange, Lotus, LinkedIn, Facebook si Twitter.

Accesul e-mail este mai simplu ca niciodata, cu posibilitatea de a avea mai multe conturi asociate cu o singura casuta postala si de a accesa serverele de e-mail. In plus, Microsoft Lync asigura o monitorizare permanenta a disponibilitatii contactelor astfel incat, indiferent de locatie, utilizatorul poate intra in conversatii pe IM sau intalniri online direct de pe noul Lumia 900.

Smatphone-ul ofera access la orice tip de e-mail, la retelele sociale precum Facebook, Twitter, LinkedIn, astfel ca oricine poate tine legatura cu familia si prietenii. Stirile sunt disponibile printr-o singura atingere utilizand Internet Explorer 9 si motorul de cautare Bing. Telefonul utilizeaza aplicatii precum Nokia Maps, special create pentru globetrotteri, Nokia Drive, Nokia Contacts Transfer, Nokia Music si multe altele.

Pe langa acestea, terminalul este compatibil cu Office 365 si are preinstalata suita MS Office, pentru o descarcare, accesare si editare mai usoara a fisierelor de tip Word, Excel si Powerpoint.

Nokia Lumia 900 este disponibil la 299 lei (TVA inclus) cu abonamentul Smart XXL. Pentru 55.80 euro/luna (TVA inclus), clientii au incluse 500 minute nationale si internationale zona 1, 3.000 de minute in retea, 3.000 de SMS-uri in retea, 3.000 minute catre numere fixe din Romtelecom, 500 de MMS-uri in retea, 2.5 GB trafic de date. Telefonul este, de asemenea, disponibil fara abonament la 1.999 lei (TVA inclus).