iStyle Baneasa
Noutati

iStyle deschide cel mai mare magazin Apple Premium Reseller din Romania

iStyle Baneasa

BUCURESTI, 28 Martie 2012 – iStyle, singurul Apple Premium Reseller de pe piata din Romania, anunta deschiderea celui mai mare magazin al retelei – iStyle Baneasa. Cu o suprafata de 260 de metri patrati, noua locatie din Baneasa Shopping City este unul dintre cele mai importante proiecte de acest tip din Europa de Sud-Est. in premiera, in cadrul magazinului iStyle din Baneasa Shopping City exista o zona special amenajata de training si
prezentari destinate tuturor fanilor Apple.

Noul magazin iStyle este conceput dupa cele mai recente standarde Apple. Cu o investitie totala de peste 250 000 de euro, intregul ambient este conceput astfel incat sa ofere libertatea de a experimenta cat mai multe dintre functiile produselor. Utilizatorii se pot convinge de calitatea acestora si mai ales de usurinta cu care se folosesc.

Pot fi achizitionate toate produsele Apple de ultima generatie prezente pe piata din Romania : computer Mac, dispozitive iPod, iPhone 4 si iPad. Datorita spatiului generos, in magazin va fi prezentata spre vanzare cea mai mare gama de accesorii dedicata Apple din Romania, cu peste 7.000 de repere diferite.

Dora Popeneciu, Director General iStyle Romania: “iStyle Romania deschide cel mai mare magazin din intreaga zona, cu un singur scop: acela de a facilita interactiunea directa intre consumator si produsele Apple, atat de necesara in procesul de achizitie. Fie ca e vorba de produse destinate activitatii cotidiene, petrecerii timpului liber sau de simple accesorii, echipa iStyle va asteapta acum si in noua locatie cu o serie de servicii noi. “

In sala de training vor fi organizate periodic demonstratii si workshop-uri pentru utilizarea produselor Apple, sustinute de consultanti iStyle cu pregatire de specialitate. Sesiunile vor acoperi domenii de la editarea fotografiilor pe Mac, pana la compunerea muzicii cu Garage Band sau realizarea de prezentari cu Microsoft Office pentru Mac.

Cu ocazia deschiderii, vineri 30 martie, ora 10.00, iStyle Baneasa ofera 10% reducere pentru fiecare Mac, iPhone sau iPod achizitionat. Detalii complete despre oferta, puteti afla pe www.istyle.ro.

Sambata, 31 martie, incepand cu ora 17.00, Matze si Electric Brother sustin doua workshop-uri incendiare, gratuite : “Manipulare Audio/Video pe platforme Apple“, sustinut de Matze (Cristian Stanciu) si “Muzica si Sunet on Apple Gadgets“, sustinut de Electric Brother (Cristian Stefanescu).