Gadgeturi

Tripleton Enigma E2 un telefon foarte sigur !!

Compania IntSec a lansat recent telefonul Tripleton Enigma E2 care ofera posibilitatea criptarii convorbirilor in asa fel incat acestea sa nu poata fi ascultate. Criptarea convorbirii se realizeaza cu functia Crypto prin care un al doilea SIM genereaza si trimite un cod unic de autentificare intre cele doua terminale identice, securizand astfel convorbirea.

Exista combinatii de 10 pana la 77 de caractere care te asigura ca nimeni nu iti va putea intercepta convorbirea si asculta convorbirea. La capitolul dotari hardware nu exceleaza, Tripleton Enigma E2 dispunand de un display de 2,4 inch cu o rezolutie de 240 x 320 pixeli si o autonomie de 4 ore de convorbiri.

Totodata telefonul mai dispune de o camera foto de 3 MP, MP3 player, Bluetooth si slot pentru card microSD de pana la 8 GB. Compania se asteapta ca telefonul lor sa fie utilizat de catre cei din domeniul business sau din alte domenii de interes.

Ramane de vazut cat timp le va lua ”baietilor destepti” pana vor gasi metoda de decriptare si ascultarea convorbirilor efectuate cu astfel de terminale. Pretul telefonului Tripleton Enigma E2 este unul pe masura  … 1320 de lire sterline !