Noutati

Cele mai căutate produse IT ale verii

București, 22 august 2012 – Este cunoscut faptul ca gadget-urile ocupa din ce în ce mai mult loc în fiecare activitate cotidiana legata atat de locul de munca, dar si de timpul de relaxare zilnic. De aceea, SigmaNET.ro a realizat un top al celor mai ravnite produse ale momentului tinand cont in primul rand de recomandarile cumparătorilor.

Vara aceasta s-a purtat fotografia.
Aparatul BenQ GH700 este definitia raportului ideal calitate-pret, cu o garantie de doi ani. Foloseste un senzor CMOS cu rezolutie de 16 Megapixeli si are un zoom optic de 21x, la care se adauga inca 5x zoom digital, pentru orice tip de fotografie, de la peisaje pana la portrete sau macro. Cu un card SD, e suficient de incapator pentru sute de poze.

Daca vacanta s-a încheiat sau daca, dimpotriva, s-a prelungit, indiferent de situatie, un telefon Dual SIM este potrivit la casa omului. Fie ca-i vorba de o calatorie in strainatate, fie ca-i pentru acasa, cand trebuie povestit concediul rudelor si prietenilor cu numere din toate retelele, un Samsung Galaxy Ace S6802, un smartphone cu Android, cu camera foto de 5 Megapixeli si cu o memorie de 3 GB, extensibila cu ajutorul un card microSD, e cel mai la indemana.

Dupa o vara caniculara insa, urmeaza o toamna cu ntoarcerea la serviciu sau la scoala. Si niciodata nu strica un echipament nou, fie ca e vorba de o tableta sau de un laptop. SigmaNET.ro are stoc suficient pentru toti doritorii de iPad, inclusiv versiunea de 16GB cu capabilităti 4G.

Si pentru ca, dincolo de portabilitate, e nevoie de echipamente de lucru, la un laptop HP Compaq 650 se ofera gratuit o geanta si un mouse wireless. Si pentru situatiile in care iti schimbi parerea, SigmaNET.ro ofera exclusiv clientilor serviciul “Timp de razgandeala”, adica o perioada de 30 de zile in care orice client care a comandat online poate returna produsul in cazul in care crede ca n-a facut alegerea cea mai inspirata. Mai multe detalii despre program si serviciu si categoriile de produse incluse, pe pagina dedicata http://www.sigmanet.ro/special.php?id=81.

Despre SigmaNET.ro
Magazinul online SigmaNET.ro are o experienta de peste 5 ani în promovarea arhitecturilor hardware & software de inalta clasă atat pentru firme, cat si pentru utilizatorii finali, oferind solutii pentru necesitatile clientilor sai, si nu simple echipamente de tehnică de calcul. SigmaNET.ro ofera servicii personalizate de livrare rapida, pick-up & return, garantie extinsa si post-garantie. O echipa formata din oameni tineri si dinamici, in permanenta conectati la cerintele clientului, ofera asistenta tehnica, consultanta in alegerea componentelor si instalare software gratuita atat online, cat si la showroom-ul din Bucuresti.