Duracel Powermat
Stiri,  Video

Duracell Powermat incarcator revolutionar

Duracel Powermat

In septembrie anul trecut Duracell a incheiat un parteneriat cu Powermat pentru a dezvolta si produce platforme de incarcare wireless pentru o varietate de dispozitive si medii, inclusiv statii de incarcerate in aeroporturi. La CES 2012, in aceasta saptamana, a fost prezentat un incarcator wireless Duracell Powermat, care va revolutiona modul actual de incarcare al aparatelor.

La targ cele doua companii au facut o demonstratie cu module wireless integrate intr-o cutie cu jucarii care trebuiau incarcate. Daca nu ai fi stiut ca acea cutie de jucarii detine module wirless de incarcare, ai crede ca e o cutie obisnuita de lemn.  Mai mult decat atat, reprezentantul celor doua companii a evidentiat faptul ca au dezvoltat un software capabil sa monitorizeze nivelul de incarcare al bateriilor mai multor dispozitive in acelasi timp. El dovedeste asta si in filmuletul de mai jos printr-o tableta pe care poti urmari cat este de incarcata fiecare jucarie din cutia prezentata.

Avantajul incarcatorului Duracell Powermat este faptul ca modulele wireless se pot monta intr-un sertar, pe un birou sau pe o veioza, in locuri unde nu te-ai fi gandit pana acum ca ai putea sa iti incarci gadgeturile sau alte aparate fara a insira fire peste fire prin locuinta.

Duracell a prezentat si un incarcator instant pentru smartphone-uri, iPod-uri si alte terminale, singura observatie ar fi ca daca pentru smartphone-uri e suficient sa le plasezi pe incarcator, pentru iPhone este nevoie de o husa speciala.

Deocamdata nu stim exact cand vom folosi aceasta tehnologie in viata de zi cu zi, dar totusi speram sa o vedem implementata chiar de anul asta.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ok2rwfGQ2do[/youtube]