Stiri

Top 6 dispozitive pentru o vacanta reusita

Groovi&TL-PB5200

TP-LINK extinde portofoliul de produse disponibile in Romania cu noi dispozitive din gama de accesorii potrivite pentru a fi folosite pe timpul vacantei.Printre acestea se numara doua dispozitive power bank cu capacitati de 6700mAh, respectiv 15600mAh, resurse suplimentare de energie pentru a alimenta camere foto, tablete si telefoane si doua camere de supraveghere HD.

TL-PBG6700 este un acumulator extern premium, cu design ultra compact si cu viteze de incarcare si reincarcare ultra rapide. Bateria cu celule LG premium specifica intregii serii de power bank-uri Vivid asigura o durata de viata mai indelungata dispozitivului, 500 de cicluri de incarcare-descarcare si capacitate extinsa chiar si la temperaturi reduse. Astfel, power bank-ul ofera cu pana la 30% mai multa energie chiar si in anotimpul rece. Totodata previne pierderile de energie la incarcare pentru a alimenta mai multe dispozitive, intr-un timp mai scurt. Astfel, TL-PBG6700 poate incarca un iPhone SE de 3,5 ori, un iPhone 6s de 3,3 ori, un Galaxy S7 de aproape 2 ori si iPad mini 4 o data. Cu ajutorul tehnologiei Smart Charging, timpul de incarcare scade cu pana la 65%. Astfel, un iPhone 6s Plus se incarca in 150 de minute, fata de 250 de minute cu un incarcator standard. Reincarcarea completa a bateriei dureaza doar 2,4 ore cu un incarcator de 5V/2.4A, fata de 4,5 ore cat dureaza reincarcarea altor echipamente power bank cu capacitate similara, dar care suporta doar incarcare la 5V/1A. Nu in ultimul rand, bateria incorporeaza 6 functii de securitate, printre care cele impotriva scurtcircuitarii, supravoltajului, supraincalzirii, supraincarcarii. Bateria ofera compatibilitate extinsa cu dispozitive iOS, Android, Windows si majoritatea dispozitvelor incarcate prin USB, de la telefoane, la dispozitive purtabile. TL-PBG6700 va fi disponibil in magazine incepand cu luna august la pretul recomandat de 119 lei (TVA inclus).

8 incarcari pentru iPhone SE cu TL-PB15600

Cu specificatii similare, dar o capacitate energetica mult mai mare, respectiv 15600mAh, TL-PB15600 este proiectat sa faca fata deplasarilor lungi. TL-PB15600 asigura 8,2 incarcari pentru iPhone SE, 7,7 incarcari pentru iPhone 6s, 4,4 incarcari pentru Galaxy S7 si 2,6 incarcari pentru iPad mini 4. Power bank-ul se reincarca complet in 5,8 ore cu un incarcator de 5V/2,4A, fata de 13,3 ore cat dureaza reincarcarea altor echipamente power bank cu capacitate similara, dar care suporta doar incarcare la 5V/1V. Dispozitivul este prevazut si cu o laterna, foarte potrivita pentru cei carora le plac excursiile cu cortul. Produsul va fi disponibil in magazine incepand cu luna august la pretul recomandat de 169 lei (TVA inclus).

Supraveghere locuintei pe timpul vacantei

Pentru o vacanta linistita, fara teama ca locuinta ar putea fi tinta musafirilor nepoftiti, TP-LINK extinde gama de camere de supraveghere Wi-Fi N150 Mbps Cloud cu doua noi modele: NC210 si NC230. Ambele filmeaza HD oferind imagini clare si detaliate, compresie H.264 pentru streaming-ul clipurilor fara a avea nevoie de multa banda. Camerele se instaleaza rapid si pot fi accesate de pe orice dispozitiv mobil cu ajutorul aplicatiei tpCamera. Cu functie de detectie a miscarii si zgomotului, camerele trimit alerte pe telefon, utilizatorul fiind in permanenta la curent cu ceea ce se intampla in zona supravegheata. NC230 asigura, in plus, filmare pe timp de noapte. Cele doua modele vor fi disponibile la preturile recomandate de 249 lei (TVA inclus), respectiv 279 lei (TVA inclus) pentru modelul NC230.

Vacante conectate

Pentru acei dintre utilizatori care au nevoie permanent de o conexiune la Internet, pe care sa o imparta si cu prietenii, fara a sacrifica bateria telefonului, routerul MiFi M7300 4G LTE este cea mai avansata optiune. Acesta este compatibil cu toate frecventele 4G utilizate de operatorii din Romania (inclusiv TDD/2600 MHz/banda 38 si alte frecvente FDD), capabil de rate de download de pana la 150Mbps. Dispozitivul are un acumulator de 2000mAh care ii asigura o autonomie de pana la 10 ore pentru a partaja conexiunea cu pana la 11 dispozitive (10 Wi-Fi + 1 prin cablu USB). Dispozitivul este prevazut cu slot pentru card microSD de pana la 32GB, pentru a partaja wireless cu prietenii fotografii, filme si muzica. Totodata, poate fi folosit pentru a conecta desktop-ul la reteaua 4G, cu ajutorul portului microUSB. Routerul poate fi usor accesat si administrat direct de pe smartphone sau tableta, prin aplicatia tpMiFi disponibila pentru iOS si Android. Astfel, utilizatorul poate seta limite de trafic, poate controla accesul la retea al dispozitivelor din proximitate si poate trimite fisiere din sau pe cardul microSD. Produsul este disponibil la pretul recomandat de 570 de lei (TVA inclus).

Utilizatorii care opteaza mai degraba pentru vacantele galagioase, cu prietenii, boxa portabila Groovi Ripple, cu o putere de 4W, tehnologie RealSound si autonomie de pana la 4 ore este un partener de nelipsit in calatorii. Manerul din cauciuc contribuie la portabilitatea produsului, in plus, poate fi folosit ca suport, ajustand astfel unghiul de redare a sunetului. Boxa se conecteaza la smartphone sau orice alt dispozitiv mobil prin tehnologia Bluetooth 4.0, redand continutul audio de la o distanta de pana la 20 de metri. Boxa poate fi achizitionata din magazinele de profil la pretul recomandat de 199 de lei (TVA inclus).