Panasonic DT50
Noutati

Panasonic extinde linia de televizoare LED/LCD cu noua gama 2012

Panasonic DT50

Panasonic Corporation North America (NYSE:PC) anunta lansarea unor noi modele de televizoare LED/LCD HDTV la targul de electronice de consum CES 2012. Gama 2012 se axeaza pe ecrane mai mari si televizoare HDTV LED, 14 din cele 16 modele noi incorporand tehnologia LED. Fiind fidela principiului de a dezvolta produsele pe care le cer consumatorii, Panasonic vine acum pe piata cu modele LED/LCD cu diagonale de 47 inci si 55 inci dar si cu o linie de televizoare 3D, pentru 2012, care include seria ET5 cu tehnologie 3D polarizata.

Gama de televizoare pentru 2012 continua sa beneficieze de tehnologia IPS LED Panel (In Plane Switching). Panoul IPS LED ofera un unghi larg de vizionare, o scanare la 1920 pentru imaginile cu rezolutie mare, chiar si in in timpul scenelor rapide, reducerea efectului de aura si redarea unor imagini cu contururi foarte clare.

Luminarea de fundal este dezactivata pe portiunile scanate. Performanta foarte buna a noilor ecrane, viteza mare de scanare, materialele cu rata mare de transmitere a semnalului contribuie la obtinerea unui unghi de vizionare color de 178°, a unui contrast puternic si timp de raspuns foarte scurt, dar si reducerea artefactelor pe imagini si a interferentelor 3D.

Totodata, noile panouri LCD/LED reduc consumul de energie cu pana la 25% fata de modelele din anii anteriori.
VIERA Connect, platforma Panasonic este integrata in 12 dintre cele 16 noi modele, oferind acces pe baza de tehnologie cloud la site-uri precum Amazon Instant Video™, Netflix™, Pandora , Facebook, CinemaNow, VUDU, huluplus™, Skype™, Ustream si site-uri de sport – MLB, NHL, NBA, MLS, Fox Sports, de jocuri si sanatate.

“Prioritatea Panasonic continua sa fie oferirea de echipamente electronice de consum cu cele mai avansate optiuni de divertisment”, spune Henry Hauser, Vice President, Panasonic Marketing, Merchandising Group. “Panasonic a urmat intotdeauna filosofia ascultarii vocii consumatorului si producerii de echipamente care satisfac dorintele acestuia. Decizia consumatorului de a cumpara un televizor este influentata de foarte multi factori, de la mediul in care se va realiza vizionarea, pana la tipul de programe oferite si pretul final. Iata de ce Panasonic propune pentru 2012 ecrane de noi dimensiuni si 3 noi modele care utilizeaza tehnolgia 3D polarizata”, adauga oficialul.

Seria WT50

Cu un design de ultima ora, seria de televizoare LED WT50 marcheaza debutul a doua noi ecrane de dimensiuni mai mari, TC-L47WT50 din clasa 47 inci (in diagonala) si TC-L55WT50, din clasa 55 inci (54,5 inch in diagonala). Modelul WT50 este echipat cu panou 3D IPS LED, Super High Speed 1920 Backlight Scanning pentru filme cu rezolutie mare si reda imagini clare, cu contururi precise, rezolutie 1080p, VIERA Connect cu WiFi si browser incorporate. Mai mult, noul model vine cu un nou Clear Panou Pro si un cadru Super Narrow Metal Frame cu stand. Sunt disponibile si functia de conversie 2D → 3D, functia de Social Networking TV ce permite utilizatorilor sa acceseze retele sociale in timp ce privesc la televizor, functionalitatea Multi-Task pentru navigarea printre aplicatii, 3D Real Sound cu 8 Train Speakers, pentru o experienta audio deosebita, media player ce permite vizionarea fotografiilor sau inregistrarilor video HD existente pe un card de memorie, DLNA, VIERA Touch Pad Controller, patru terminale HDMI si trei porturi USB. Seria este certificata Energy Star.

Seria DT50

Continuand tendinta de migrare catre diagonale mai mari Panasonic introduce pe piata seria DT50 cu Smart TV ce include doua modele noi de televizoare – TC-L47DT50, din clasa 47 inci si TC-L55DT50, din clasa 55 inci. Echipate cu panou 3D IPS LED, modelele beneficiaza de Super High Speed 1920 Backlight Scanning, VIERA Connect cu WiFi si browser incorporat, un nou cadru Narrow Metal Frame, rezolutie 1080p, Conversie 2D → 3D, Social Networking TV, 3D Real Sound, Media Player, DLNA, patru terminale HDMI, trei porturi USB. In plus, cele doua modele LED din seria DT50 sunt certificate Energy Star.

Seria ET5

Cele trei modele care compun seria ET5 sunt echipate cu tehnologia 3D polarizata si panou 3D IPS LED. TC-L42ET5, din clasa 42 inci, TC-L47ET5, din clasa 47 inci si TC-L55ET5, din clasa 55 inci class incorporeaza panouri IPS LED, 360 backlight scanning, VIERA Connect cu WiFi si browser incorporate, conversie 2D → 3D, functie Social Networking TV, Media Player, DLNA, patru terminale HDMI si doua porturi USB, o intrare PC. Mai mult, fiecare dintre cele 3 modele din seria ET5 vine cu 4 perechi de ochelari 3D polarizati. Seria ET5 are, de asemenea, certificare Energy Star.

Seria E50

Seria E50 vine echipata cu panou IPS LED, se remarca prin aspectul foarte subtire si luminozitatea imaginilor. Trei ecrane cu diagonale diferite sunt disponibile la aceasta serie: TC-L42E50, din clasa 42 inci, TC-L47E50, din clasa 47 inci si TC-L55E50 din clasa 55 inci. Modele beneficiaza de 360 backlight scanning, rezolutie 1080p, VIERA Connect, Social Networking TV, DLNA, o intrare pentru PC, patru terminale HDMI si doua porturi USB. Seria este Wi-Fi ready si are certificare Energy Star.

Seria E5

Patru televizoare LED HDTV sunt disponibile in seria E5, cu panou IPS LED, rezolutie 1080p, Online Movies, un serviciu ce ofera o selectie de site-uri de filme cu ajutorul functiei Panasonic IPTV, DLNA, patru terminale HDMI, doua porturi USB si o intrare PC. Modelele TC-L32E5 din clasa 32 inci, TC-L37E5 din clasa 37 inci, TC-L42E5 din clasa 42 inci si TC-L47E5 din clasa 47 inci sunt Wi-Fi ready si au certificare Energy Star.

Seria X5

Modelul TC-L32X5 din clasa 32 inci este un televizor LED cu rezolutia de 720p si panou IPS LED ce vine echipat cu Media Player, trei terminale HDMI, un port USB, o intrare PC. Din seria X5 mai face parte si modelul TC-L24X5, cu 1080P LED LCD panou, din clasa 24 inci cu un terminal HDMI, un port USB, o intrare PC si modul Joc. Modelul L32X5 consuma putin curent electric si este certificat Energy Star.

Seria U5

Modelul TC-L42U5, clasa 42 inci este unul dintre dintre cele doua LCD HDTV (cold cathode backlighting) din colectia 2012. Televizorul este un model 1080p cu 3 terminale HDMI, un port USB, o intrare PC si modul Game.

Seria C5

Modelul TC-L32C5, clasa 32 inci este un televizor 720p, LCD HDTV (cold cathode backlighting) cu doua terminale HDMI, un port USB, o intrare PC si modul Joc.