Noutati

Panasonic anunta gama din 2012 de televizoare LED LCD

Panasonic ET50

Panasonic anunta lansarea noilor modele de televizoare LED/LCD. Noua gama vine cu diagonale mai mari ale ecranelor, incluzand cele mai mari ecrane LED produse de companie, precum televizoarele LED cu diagonale de 47 si 55 inci. Gama mai contine si 20 modele cu tehnologia LED incorporata, precum si tehnologia 3D pasiva lansata odata cu seria ET5.

Gama de televizoare din 2012 continua sa beneficieze de tehnologia IPS LED Panel (In Plane Switching). Panoul IPS LED ofera un unghi larg de vizionare, o scanare la 1920 linii pentru imaginile cu rezolutie mare, chiar si in timpul scenelor rapide, reducerea efectului de aura si redarea unor imagini cu contururi foarte clare.

VIERA Connect, platforma Panasonic, este integrata in cinci din seriile nou lansate, oferind acces pe baza de tehnologie cloud la nenumarate site-uri si aplicatii.

Totodata, noile panouri LCD/LED reduc consumul de energie cu pana la 25% fata de modelele din anii anteriori.

Seria WT50

Cu un design de ultima ora, seria de televizoare LED WT50 marcheaza lansarea a doua noi ecrane de dimensiuni mai mari, TX-L47WT50 din clasa 47 inci (in diagonala) si TX-L55WT50, din clasa 55 inci (54,5 inch in diagonala). Modelele din seria WT50 sunt echipate cu panou 3D IPS LED, Super High Speed 1920 Backlight Scanning pentru filme cu rezolutie mare, care reda imagini clare, cu contururi precise, rezolutie 1080p, VIERA Connect cu WiFi si browser incorporat. Mai mult, noul model vine cu un nou panou Clear Panou Pro si un cadru Super Narrow Metal Frame cu stand. Sunt disponibile si functia de conversie 2D → 3D, functia de Social Networking TV ce permite utilizatorilor sa acceseze retele sociale in timp ce privesc la televizor, functionalitatea Multi-Tasking pentru navigarea printre aplicatii, 3D Real Sound cu 8 Train Speakers, pentru o experienta audio deosebita, Media player ce permite vizionarea fotografiilor sau inregistrarilor video HD existente pe un card de memorie, DLNA, telecomanda VIERA Touch Pad, patru terminale HDMI si trei porturi USB.

Seria DT50

Continuand tendinta de migrare catre diagonale mai mari Panasonic introduce pe piata seria DT50 cu Smart TV ce include doua modele noi de televizoare – TX-L47DT50, din clasa 47 inci si TX-L55DT50, din clasa 55 inci. Echipate cu panou 3D IPS LED, modelele beneficiaza de Super High Speed 1920 Backlight Scanning, VIERA Connect cu WiFi si browser incorporat, un nou cadru Narrow Metal Frame, rezolutie 1080p, Conversie 2D → 3D, Social Networking TV, 3D Real Sound, Media Player, DLNA, patru terminale HDMI, trei porturi USB.

Seria ET50

Disponibila in doua variante de diagonale, de 42 inci pentru TX-L42ET50 si de 47 inchi pentru TX-L47ET50, seria ET50 este caracterizata de un design subtire si o calitate remarcabila a imaginii. Modelele noii serii incorporeaza: ecran 3D IPS LED; 800Hz backlight scanning pentru o rezolutie mai buna a imaginilor in miscare in timpul cadrelor in actiune si tehnologia Clear Panel cu Brilliant Contrast pentru imagini clare; rezolutie Full HD; VIERA Connect cu WiF incorporat si Web browser; functia Social Networking; DLNA; inregistrare USB HDD; o intrare PC; patru terminale HDMI si trei porturi USB.

Seria ET5

Cele cinci modele care compun seria ET5 sunt echipate cu tehnologia 3D polarizata si panou 3D IPS LED. TX-L32ET5 din clasa 32 inci; TX-L37ET5 din clasa 37 inci, TX-L42ET5 din clasa 42 inci, TX-L47ET5, din clasa 47 inci si TX-L55ET5, din clasa 55 inci incorporeaza panouri IPS LED, 360 backlight scanning, VIERA Connect cu WiFi si browser incorporat, conversie 2D → 3D, functie Social Networking, Media Player, DLNA, patru terminale HDMI si doua porturi USB, o intrare PC.

Seria E5

Patru televizoare LED sunt disponibile in seria E5, cu panou IPS LED, rezolutie 1080p, Viera Connect, DLNA, patru terminale HDMI, doua porturi USB si o intrare PC.

Seria X5

Din seria X5 fac parte modelele: TX-L32X5, un televizor LED cu rezolutia de 720p si panou IPS LED, ce vine echipat cu Media Player, trei terminale HDMI, un port USB, o intrare PC si aceleasi caracteristici pentru TX-L24X5 si TX-L19X5.