AOC i2369Vm
Noutati

AOC i2369Vm – noul monitor IPS de la AOC

AOC i2369Vm

Germania, 7 martie 2013 – AOC lanseaza un nou monitor IPS de 23”, ce imbina design-ul de top si conectivitatea, la un pret accesibil. AOC i2369Vm este echipat cu tehnologia MHL, ce permite conectarea telefoanelor cu Android direct la monitor, pentru a vizualiza continut multimedia.

Tehnologia IPS, accesibila si utilizatorilor obisnuiti

Daca, pana acum, monitoarele IPS erau rezervate numai profesionistilor din domeniul imaginii, sau celor cu adevarat pasionati de tehnologiile de top, de acum inainte, culorile vii si unghiurile de vizualizare ample devin accesibile din ce in ce mai multora dintre noi. Prin intermediul noului model AOC i2369Vm, AOC dovedeste inca o data faptul ca imaginea de inalta calitate nu inseamna intotdeauna un pret piperat.

Monitorul beneficiaza de o luminozitate de 250 cd/m2, de o rata de contrast tipic de 1000:1 (contrast dimamic: 50.000.000:1) si de un timp de raspuns de 5 milisecunde, pentru o experienta de vizualizare la cele mai inalte standarde. Tehnologia IPS ofera culori fidele realitatii si unghiuri de vizualizare ample, de 178° (pe orizontala si pe verticala). Astfel, utilizatorii se pot bucura de fotografii, filme, sau jocuri redate in maxima claritate pe ecranul Full HD al monitorului.

Conectarea directa la smartphone-ul Android

AOC i2369Vm a fost special creat pentru a oferi o experienta de utilizare cat mai comoda. Modelul este echipat cu un conector MHL, prin intermediul caruia pot fi conectate dispozitivele cu sistemul de operare Android compatibile; continutul de pe smartphone sau tableta va fi astfel redat direct pe ecranul Full HD de 23” al monitorului, iar utilizatorii nu vor mai fi nevoiti sa se inghesuie in jurul unui dispozitiv de mici dimensiuni pentru a vizualiza ultimele fotografii captate. In plus, timp ce tableta sau smartphone-ul sunt conectate la monitor, acestea sunt incarcate in mod automat. Pe langa conectivitatea MHL, monitorul AOC integreaza un port VGA, doua porturi HDMI compatibile HDCP, precum si un DisplayPort.

Eficienta energetica si tehnologii inteligente

Tehnologia de ultima generatie in domeniul panourilor LED folosita de catre AOC ofera un nivel optim de luminozitate, alaturi de un consum de energie semnificativ redus. In plus, modelul dotat cu IPS include o serie de solutii software inteligente, ce contribuie la protejarea mediului. Programele Eco Mode si e-Saver adapteaza nivelul de luminozitate al ecranului in functie de lumina ambientala.

Monitorul este echipat cu o serie de functii ce promit un plus de productivitate: i-Menu permite ajustarea facila a setarilor monitorului doar cu ajutorul mouse-ului, in timp ce Screen+ imparte ecranul in 4 sectiuni independente.

i2369Vm side left

Design minimalist

Noul monitor IPS de la AOC are un design clasic, cu un finisaj lucios de culoare neagra, potrivit oricarui spatiu de lucru. Pe rama ecranului se gasesc o serie de butoane tactile iluminate, cu ajutorul carora utilizatorii pot seta cu usurinta parametrii monitorului. In plus, modelul este echipat cu un suport VESA de 75 mm, prin intermediul caruia acesta poate fi montat pe perete, economisind spatiu pe birou.

AOC i2369Vm va fi disponibil in Romania incepand cu luna aprilie la un pret de 799 lei.

Despre AOC:

AOC este unul dintre brandurile de top de pe piata monitoarelor, a carui gama larga de produse a obtinut numeroase premii. Calitatea inalta, design-ul atragator, inovatiile si functiile eco integrate in produse, precum si preturile competitive reprezinta motivele pentru care din ce in ce mai multi clienti si parteneri de distributie au incredere in AOC. AOC este o filiala a TPV Technology Limited, cel mai mare producator de unitati LCD din lume. Pentru mai multe informatii, vizitati www.aoc-europe.com.