samsung galaxy note 3
Telefoane Mobile

Samsung Galaxy Note 3 cateva specificatii aparute inainte de lansarea de la Berlin

Samsung Galaxy Note 3

Samsung Galxy Note 3, smartphone-ul ce este asteptat alaturi de Motorola Moto X, LG Optimus G2, Nokia EOS, iPhone 5S.

Samsung Galaxy Note 3 este unul din smartphone-urile cele mai asteptate ale acestui an. Noul membru al familie Note va fi lansat la inceputul lui septembrie, mai exact pe 4 septembrie 2013 la Berlin avand un eveniment special.

Astfel, Samsung Galxy Note 3 vine cu un ecran de 5,7 inch si cu o larga gama de specificatii: procesor quad-core Snapdragon 800 sau un chipset octa-core Exynos, memorie RAM de 3 GB si o camera foto de 13 megapixeli.

In acelasi timp, Samsung Galaxy Note 3 vine si cu noua tehnologie LTE Advanced, Bluetooth Low Energy si NFC. Acestea sunt doar cateva din specificatiile principale ale acestui smartphone tableta. Vor exista cateva imbunatatiri pentru S-Pen, iar grosimea telefonului va fi mult mai subtire decat antecedentul.

Multe detalii despre acest model nu au fost precizate, dar au fost precizate specificatii ce au contribuit la atragerea cumparatorilor telefoanelor de ultima generatie. Astfel, organizatorii evenimentului ii tin in suspans pe doritorii Samsung Galaxy Note 3 cu ce vine nou. Mai multe informatii se vor afla in momentul lansarii telefonului.

Asteptam lansarea noului membru Samsung Galaxy Note 3 si in Romania. Informatii unde va fi vandut prima data acest model, respective pretul telefonului nu exista momentan.

Vom reveni cu mai multe detalii. Stati pe aproape.