Allview V1 Viper S 4G
Telefoane Mobile

Viper S 4G primul smartphone LTE de la Allview

Allview V1 Viper S 4G

Allview a lansat astazi in cadrul Mobility Reseller Days din Varsovia, primul sau smartphone cu modem LTE, V1 Viper S 4G. Noul smartphone V1 Viper S 4G vine cu specificatii modeste si ruleaza Android 4.4.2, de asemnea ofera conectivitate dual-sim, pentru cei care folosesc un SIM pentru date şi unul pentru voce de la operatori diferiti.

Ecranul IPS LTPS de 5” cu rezolutie HD (1280 x 720 px) este progtejat cu sticla Gorilla Glass 3 folosind tehnologia OGS (One Glass Solution). Tehnologia LTPS (Low Temperature Poly Silicon LCD) folosita in constructia ecranului, permite o densitate mai mare a pixelilor, un raspuns mult mai rapid al display-ului precum si un consum redus de energie. Sistemul CABC (Content Adaptive Brightness / Backlight Control) adauga inteligenta ecranului, lumina de fundal fiind redusa in functie de imaginea redata pe display. Astfel, consumul de energie se reduce cu pana la 30%.

In interiorul telefonului Viper S 4G se afla un procesor Qualcomm Snapdragon 400 Quad Core cu frecventa de 1,2 GHz impreuna cu 2 GB de RAM, un procesor grafic Adreno 305 la 450 MHz. Memoria flash de 16 GB ce poate fi extinsa printr-un card microSD de pana la 32 GB asigura spatiul necesar pentru stocarea tuturor informatiilor necesare. Camera principala de 8 MP dispune de o serie de functii inteligente pentru realizarea celor mai reusite fotografii, iar camera frontala de 5 MP cu LED flash permite realizarea de porterete pe timp de noapte sau in locatii cu luminozitate scazuta.

Viper S 4G are doar 6,9 mm si este printre cele mai subtiri telefoane LTE. Pentru rezistenta mecanica si rigiditate mai mare, dar in acelasi timp pentru pastrarea unei greutati scazute, sasiul intern a fost construit din magneziu. Grosimea redusa a fost obtinuta si prin adaptarea perfecta a antenelor pe designul carcasei telefonului, folosind tehnologia LDS (Laser Direct Structuring). Sistemul DTS (Digital True Surround) si difuzorul incorporat intr-o incinta acustica asigura o experienta sonora completa.

Pentru o precizie mai buna a localizarii, V1 Viper S 4G utilizeaza atat sistemul de navigatie american GPS cat si pe cel rusesc, Glonass (Globalnaia Navigationnaia Sputnikovaia Sistema).

Telefonul Viper S 4G este disponibil incepand de astazi la pretul de 1199 lei si va putea fi achizitionat pe baza de precomanda de pe website-ul companiei, www.allview.ro.