Sony SmartWatch
Gadgeturi

Review Sony Smartwatch

Sony SmartWatch

Sony a tinut sa transforme fantasticul in ceva real si au lansat SmartWatch, ceasul de pe care poti afla cat e ora si cine ti-a mai transmis un mesaj, daca ai de citit un mail sau ultimile notificari de pe facebook sau twitter.

Pentru a avea toate aceste facilitati pe un simplu ceas, Sony SmartWatch trebuie conectat la un telefon cu sistemul de operare Android.
Conectivitatea se realizeaza prin Bluetooth.

Toate comenzile se realizeaza prin interfata cu proprietati touch a ecranului OLED. In momentul care primiti un apel, mesaj sau orice alta notificare altceva pe telefon, ceasul Sony SmartWatch detine o functie de vibratie, pentru a va alerta cu ce ati primit pe telefon.

Ecranul de mici dimensiuni al lui Sony Smart Watch ar putea fi o problema pentru cei cu degete mari, dar si luminozitatea scazuta a ecranului la soare.
Functiile lui Smart Watch, permit si initierea de apeluri voce si are la dispozitie lista de contacte de pe telefon, dar pentru asta veti avea nevoie de un headset Bluetooth. De asemenea, poti controla player-ul muzical al smartpone-ului prin interfata speciala.

Caracteristici Sony Smart Watch:
– Ceas cu display touch tip OLED
– Se conecteaza cu telefoanele cu S.O Android 2.1 si superior
– Toate informatiile folositoare de pe telefonul tau le poti vedea acum pe displayul Smart Watch-ului
– Aplicatii: All events (afisate in ordine cronologica), mesaje (SMS/MMS), corporate E-mail (for Sony and Sony Ericsson Android phones), Gmail (for all other Android smartphones) Calendar Notifications, Facebook, Twitter, Music Player, Call handling (call, mute, reject, or answer and send pre-defined SMS), Pre-defined SMS, e.g. missed calls ā€“ Iā€™m busy, messaging – call me, email ā€“ ok, Battery strength, Find phone, and Weather widget si multe alte aplicatii disponibole pe Android Market
– Rezistent la apa, praf
– Display prevazut cu clip – se poate agata si la geaca
– Fabricat din aluminiu si plastic
– Vibration mode
– Durata de viata a bateriei: 1 zi( la utilizare maxima), 3-4 zile( utilizare normala), 1 saptamana( utilizare rara)
– Incarcare prin USB
– Latime curea ceas: 2cm

Display:
– Tip OLED 3.3cm/ 1.3 inch
– Rezolutie 128 x 128 pixeli
– Screen Color 65k (16 bits)

In concluzie, ceasul este un device atragator prin design si utilitate. Este ceva care lipsea din oferta, Sony dovedind din totdeauna ca este in pas cu inovatia, fiind cu adevarat util si inovator.ator.