AOC i2360Phu
Noutati

AOC i2360Phu ofera imagini de inalta calitate

AOC i2360Phu

AOC imbogateste gama de monitoare IPS cu un nou model din seria Professional: AOC i2360Phu, cu un ecran LED de 23”, rezolutie de 1080p si o ergonomie sporita, pentru un spatiu de lucru bine organizat. Chiar daca a fost creat pentru uz profesional, modelul este deosebit de user-friendly si reprezinta alegerea ideala pentru cei preocupati de protejarea mediului.

Imagini de calitate superioara, datorita tehnologiei IPS

IPS (in-plane switching) reprezinta o tehnologie avansata in domeniul ecranelor. Profesionistii din designul grafic, fotografie sau alte domenii unde calitatea imaginii este esentiala vor aprecia unghiurile largi de vizualizare, contrastul si stabilitatea culorilor pe care aceasta tehnologie le face posibile.

Datorita unghiurilor largi de vizualizare, de 178°/178° (vertical/orizontal), utilizatorii nu mai trebuie sa se inghesuie in jurul ecranului pentru a putea vizualiza in mod optim imaginile afisate – prezentarile, fotografiile, sau videoclipurile pot fi vazute in claritate maxima chiar si de catre cei care stau in picioare.

Prin intermediul ratei de contrast statice de 1000:1 si ratei de contrast dinamice de 20,000,000:1, redarea imaginilor intunecate nu mai reprezinta o problema. In plus, modelul beneficiaza de un timp de raspuns ultra-scurt, de numai 6 ms, si de o luminozitate de 250 cd/m2.

Ergonomie sporita pentru o vizualizare cu adevarat confortabila

AOC i2360Phu se adapteaza perfect la inaltimea utilizatorilor, oferind unghiul de vizualizare optim prin posibilitatea de reglare a inaltimii ecranului cu pana la 130mm. In acelasi timp, ecranul poate fi rotit cu pana la 90°, din modul portret in modul peisaj. Vizualizarea si procesarea textelor lungi, sau tabelelor si fotografiilor de mari dimensiuni in format portret este, astfel, mult mai comoda. De asemenea, ecranul poate fi pivotat pe orizontala, o functie deosebit de utila pentru prezentarile la care asista un numar mare de persoane.

AOC i2360Phu

Conectivitate sporita

AOC i2360Phu beneficiaza de un port analog VGA, precum si de iesiri HDMI, oferind conectivitate sporita pentru o multitudine de surse de semnal. Modelul include patru porturi USB integrate in rama, pentru un plus de comoditate – camerele foto digitale, hard disk-urile externe sau perifericele pot fi conectate cu usurinta, fara a crea o aglomerare de cabluri pe birou. Datorita difuzoarelor integrate, utilizatorii nu mai au nevoie de un sistem audio extern; se pot bucura de sunet clar doar cu ajutorul monitorului.

Design atemporal

Modelul AOC i2360Phu are un design clasic, de culoare neagra, care se adapteaza perfect in orice spatiu de lucru. Tehnologia LED folosita in panourile monitorului a facut posibil aspectul ultra slim al ecranului, contribuind astfel, pe langa look-ul modern, la economisirea de spatiu.

Sustenabilitate certificata

Panourile LED au fost special create pentru a economisi energie, reducand astfel costul total de functionare si minimizand impactul asupra mediului. Modelul este in conformitate cu cele mai avansate certificate, precum TCO 5.0 sau EPEAT Silver.

AOC i2360Phu va fi disponibil in Romania din luna aprilie, la un pret recomandat de 999 lei.