Gadgeturi,  Stiri

Lansarea Samsung Galaxy S4 urmeaza in cateva ore

Samsung Galaxy S4

Samsung Galaxy S4 urmeaza sa fie lansat in cateva ore la New York. Noi poze cu Galaxy S4 au inceput sa apara, de data asta la rezolutie mare, pe forumul Chinezesc it168. Din poze se observa ca noul Samsung Galaxy S4 are un design asemnator cu Samsung Galaxy S3 doar ca are un ecran de 4.99 inch cu o rezolutie 1080p.

Tot de pe site-ul chinezesc aflam ca Samsung Galaxy S4 va veni cu urmatoarele specificatii: procesor Exynos 5410 la 1.8GHz cu 8 nuclee, GPU PowerVR SGX 544MP3. Samsung Galaxy S4 va avea indicativul i9502 si va avea o greutate de 138g, o grosime de 7,7 mm, 2GB de RAM, 16 GB spatiu de stocare intern cu posibilitate de a extinde memoria prin slot microSD, o baterie de 2600mAh si va rula pe Android 4.2.1

Samsung Galaxy S4

Pe partea de software Samsung Galaxy S4 va veni cu functia Smart Stay, iar din fotografiile de mai jos se pare ca e vorba de o alta caracterisitca care va permite folosirea degetelor in loc de S-Pen.

Mai sunt cateva ore pana la evenimentul de lansare a Samsung Galaxy S4 unde urmeaza sa aflam cu ce va veni nou. Evenimentul va fi transmis live pe canalul de youtube al celor de la Samsung: http://www.youtube.com/samsungmobile

Asa ca daca nu sunteti deja in avion spre New York nu veti rata lansarea de la ora 1:00 AM, ora Romaniei.

One Comment

  • BerzantuAlina

    Un smartphone elegant,simplu la prima vedre dar “plin”pe interior.Un telefon dedicat managerilor(din punctul meu de vedere) dar si celor care au o activitate intensa pe net.