huawei
Noutati

Huawei prezinta propria interfata pentru Android la IFA 2012

huawei

Berlin, Germania, 30 August 2012 – Huawei a lansat astazi, in cadrul IFA, un preview al propriei interfete Emotion UI. Destinata terminalelor ce ruleaza pe platforma Android (UI), Emotion UI va juca un rol important in consolidarea pozitiei gamei de smartphone-uri Huawei. Intarind filosofia brandului in ceea ce priveste designul produselor sale, “Design cu empatie”, Emotion UI este conceput pe baza unei intelegeri aprofundate a felului in care consumatorii interactioneaza cu smartphone-urile lor si a ceea ce asteapta de la aceste interactiuni.

“Emotion UI este o reflectie a filosofiei bazata pe empatia fata de nevoile publicului si pe care Huawei o urmeaza – “conceput de consumatori pentru consumatori”. Atunci cand am construit aceasta interfata, am vorbit cu utilizatorii pentru a afla ce isi doresc de la smartphone-urile lor, ce fel de experiente vor sa aiba atunci cand le folosesc. Pe langa aceasta, ne-am gandit la ceea ce ne dorim si noi, ca si consumatori, de la smartphone-urile noastre. Echipa a avut permanent in minte oamenii, inaintea tehnologiei. Credem ca doar urmand consumatorii si nevoile lor putem dezvolta produse pe care acestia sa le iubeasca”, a declarat Dennis Poon, Global UI Design Director, Huawei Device.

Interfata Emotion UI prezentata la IFA 2012 a aratat doar o parte din ceea ce consumatorii vor vedea la produsul final. Emotion UI imbunatateste experienta de utilizare si o face mai simpla. Ba mai mult, interfata proprie Huawei le permite utilizatorilor sa personalizeze designul si functiile paginii de pornire a smartphone-ului pentru a se potrivi nevoilor lor. De asemenea, functiile folderelor sunt simplificate pentru un acces mai usor la aplicatii. “Me Widget” permite utilizatorilor sa combine toate informatiile si functiile de care au nevoie intr-un singur widget, customizabil, in timp ce “Smart Tutorial” joaca rolul unei functii de support care sa ii ajute pe utilizatorii incepatori sa se puna la curent cu dotarile telefonului in cel mai scurt timp posibil.

Dupa expozitia IFA, Emotion UI va trece in urmatoarea etapa a dezvoltarii sale, in functie de dorintele si nevoile consumatorilor. Incepand din 30 august 2012, Huawei va apela la utilizatori pentru a primi feedback in ce priveste designul si functionalitatea noii interfete si isi pot spune parerea scriind la urmatoarea adresa de mail: emotion@huawei.com. Versiunea in limba engleza a interfetei UI va fi disponibila pentru descarcare in ultimul trimestru al lui 2012. Intre timp, consumatorii pot urmari un demo video pentru Emotion UI la www.youtube.com/HuaweiDeviceCo sau pot afla mai multe informatii pe pagina de Facebook dedicata interfetei www.facebook.com/Huaweiemui.

Huawei Emotion UI Caracteristici

emotion ui

UniHome

Utilitatea este imbunatatita in special pentru utilizatorii care folosesc platforma Android pentru prima oara, prin combinarea ecranului de start cu meniul principal. Tehnologia Me Widget, patent Huawei, include continut media, precum si o parte din functiile telefonului.

Me Widget

Utilizeaza mai bine interfata telefonului tau, combinând toate informatiile si functiile intr-un singur widget customizabil.

EZ Folder

Gestioneaza usor aplicatiile instalate, grupandu-le intr-un director/fisier.

huawei emotion ui

 

Intelligent Profiles

Smartphone-ul tau este echipat cu senzori si tehnologii care iti permit sa identifici locatia ta, ora si alte informatii (cu permisiunea ta, bineinteles). Asa ca, fie ca faci exercitii la sala, conduci sau te afli intr-o sedinta, telefonul tau va selecta cel mai potrivit profil pentru starea ta actuala.

Profiluri predefinite

Incepe cu unul din cele cinci profiluri predefinite: Standard, Driving, Sleep, Outdoor si Meeting.

Control extins

O gama larga de setari precum luminozitatea ecranului, auto reply, volumul soneriei pot fi schimbate doar modificând profilul smartphone-ului tau.

Smart Tutorial

Intelegem ca nu toti consumatorii sunt experti in tehnologie. Functia Smart Tutorial, inclusa in interfata Emotion UI, iti ofera toata asistenta de care ai nevoie pentru a te pune la curent cu toate functiile smartphone-ului tau cât mai repede.

Ajutor de context

Am inclus asistenta pentru functiile despre care stim ca utilizatorii au nevoie cel mai mult de ajutor când le utilizeaza pentru prima oara.

Ilustratii grafice

Toate tutorialele noastre contin imagini pentru a-i ghida pe utilizatori si a imbunatati intelegerea functiilor sau caracteristicilor despre care se informeaza.

Fara jargoane tehnice

Folosim un limbaj simplu, usor de inteles. Chiar daca este primul tau smartphone, nu te vei simti coplesit de informatii atunci când inveti sa il folosesti.

Personalizare

Nu exista doi oameni la fel, asa ca de ce ar trebui sa fie smartphone-urile asa? Distreaza-te personalizându-ti smartphone-ul cu teme si imagini de fundal. Cu cele cinci teme preinstalate si multe altele disponibile pentru descarcare, te vei putea exprima asa cum iti doresti si iti vei putea pune personalitatea in valoare!

Wallpaper animat pentru vreme

Afla imediat cum e vreme direct de pe ecranul telefonului. Wallpaper-ul nostru animat pentru starea vremii ofera informatii actualizate si este distractiv.