Samsung Galaxy S4
Gadgeturi,  Stiri

Samsung Galaxy S4 vrea sa castige piata din America dar nu va veni cu functia Smart Scroll

Samsung Galaxy S4

Samsung Galaxy S4 a captat toata atentia. A mai ramas o zi pana la marele eveniment lansare al celui mai asteptat smartphone, Samsung Galaxy S4. Evenimentul de lansare va avea loc in New York in apropiere de magazinul principal al celor de la Apple, iar conform celor spuse de Chang Won analist la Nomura Holdings Inc. in Seoul “Evenimentul ce va avea loc in New York, are implicatii mari pentru ca are loc pe terenul celor de la Apple” fiind prima lansare Samsung in America.

Potrivit celor de la Bloomber noul Samsung Galaxy S4 nu va veni cu functia Smart Scroll, insa este posibil ca aceasta functie sa fie inclusa in viitoarele versiuni ale telefonului. In schimb o alta functie interesanta care foloseste tehnologia de urmarire a ochilor este functia Smart Pause, care pune pe pauza un video in momentul in care nu te mai uiti la ecran, si va fi integrata in noul Samsung Galaxy S4.

Pe partea de specificatii tehnice ultimele rapoarte vorbesc despre 2 versiuni de procesoare, astfel Samsung Galaxy S4 versiunea pentru America va avea un procesor quad-core Snapdragon 600, iar versiunea pentru Europa este posibil sa vina cu procesorul Exynos 5 Octa.

Oricum maine urmeaza sa aflam ce se va confirma legat atat specificatii, cat si de pozele deja in circulatie pe internet, ca si acel video hands-on cu presupul Samsung Galaxy S4.

[youtube width=”560″ height=”315″]http://www.youtube.com/watch?v=gfzom-RdrwI[/youtube]

Sursa: Bloomberg