Stiri

Samsung Galaxy S4 va avea o carcasa tot din plastic

Samsung Galaxy S4

In ultimele doua saptamani, mai multe bloguri si site-uri de specialitate, prezinta un Samsung Galaxy S4 cu o carcasa realizata tot din material plastic.
Vicepresedintele diviziei Samsung Mobile confirma alegerea companiei sud-coreene de a folosi material plastic la realizarea carcasei. Oficialul mai precizeaza ca plasticul permite companiei Samsung sa produca telefoanele la costuri mai reduse si printr-un proces de fabricatie mai simplu, deci mai rapid. Totodata permite utilizatorului sa inlature rapid capacul din spate si implicit sa aiba acces la acumulatorul device-ului, o caracteristica foarte apreciata de utilizatori. Insa eu vreau sa mai adaug ca atat timp cat Samsung nu foloseste materiale de proasta calitate pentru realizarea smartphone-urilor sale de top, nu vedem care este problema utilizarii plasticului in constructia carcasei. Oricum au mai ramas 7 zile pana la evenimentul programat pentru 14 martie unde Samsung Galaxy S4 va debuta in New York.

Samsung Galaxy S4

Ramaneti cu neweditionews.ro si vom reveni pe parcurs cu alte detalii legate de Samsung Galaxy S4 si evenimentul de la New York.