Epson EB-G6650WU
Noutati

Proiectii mai puternice si mai luminoase la calitate superioara – Epson EB-G6900WU

Epson EB-G6650WU

Bucuresti, 6 martie 2013 – Epson, liderul mondial pe piata de videoproiectoare , lanseaza o noua gama de proiectoare cu luminozitate crescuta, care ofera o calitate exceptionala a imaginii. Echipate cu numeroase caracteristici noi, aceste modele sunt ideale pentru companii si pentru institutiile de invatamant superior, fiind create pentru instalarea in amfiteatre, sali de cursuri si sali de conferinte mari. Noile modele sunt, de asemenea, compatibile cu lentilele seriei Epson EB-G5 – proiectate pentru companiile care isi innoiesc stocul de proiectoare fixe.

Gama include modelele Epson EB-G6650WU, EB-G6550WU, EB-G6450WU, EB-G6250W, EB-G6050W, EB-G6350, EB-G6900WU si EB-G6800. Toate au niveluri foarte ridicate de luminozitate, de la 4.500 lumeni pana la 7.000 lumeni, in vreme ce rezolutiile diferite raspund la nevoile tuturor utilizatorilor. Datorita tehnologiei Epson 3LCD, culorile vii sunt reproduse cu acuratete, iar continutul proiectat poate fi prezentat in conditii diverse de iluminare ambientala, multumita nivelurilor egale ale luminozitatii pe alb si pe culoare.

„Noile modele ofera o calitate superioara si o luminozitate crescuta a imaginii, pentru proiectii cu adevarat remarcabile”, a declarat George Sebastian, manager de produs in cadrul Epson Europe. „Epson este producatorul de proiectoare numarul 1 din lume de peste zece ani1, de aceea companiile pot fi sigure ca prezentarile lor importante vor fi proiectate la cea mai buna calitate disponibila.”

Epson-EB-G6900WU

Epson EB-G6900WU are rezolutia WUXGA, iar EB-G6800 proiecteaza imaginile in rezolutia XGA. Cele doua modele modele includ HDBaseT, o tehnologie de ultima generatie pentru transferul a cinci tipuri de semnale, inclusiv semnal video HD necomprimat, semnal audio, semnal de alimentare si semnale de comanda, la costuri reduse, pe distante lungi de peste 100 m, prin intermediul unui cablu standard cat5/6. Imaginile proiectate pe o suprafata curba sau intr-un colt de incapere sunt reglate automat, permitand utilizatorilor sa realizeze proiectii fara distorsionari.

„HDBaseT ofera un potential excelent pentru integratorii de sisteme, iar Epson face parte din primul val de producatori care ofera o astfel de tehnologie pe piata de proiectoare”, a adaugat George Sebastian. „Se preconizeaza ca interfata Ethernet dedicata conectivitatii, care include intrari video, de date si de alimentare si utilizeaza cabluri de retea standard, sa aiba un impact important asupra instalarilor prin reducerea complexitatii, a duratei de instalare si a costurilor.”

Fiecare proiector poate fi rotit pe verticala cu 360 de grade, astfel incat utilizatorii pot deplasa cu usurinta imaginea proiectata prin incapere.

Toate modele pot fi configurate si utilizate deosebit de usor datorita numeroaselor caracteristici de instalare intuitive, cum ar fi alinierea pixelilor si uniformitatea cromatica. Aceste caracteristici garanteaza usurinta folosirii: dupa ce proiectoarele sunt instalate, utilizatorii se pot concentra asupra prezentarii continutului, nu asupra reglarii setarilor ecranului.

Epson EB-G6650WU, EB-G6550WU, EB-G6450WU, EB-G6350, EB-G6250W, EB-G6050W vor fi disponibile din martie 2013, iar modelele Epson EB-G6900WU si EB-G6800 vor fi disponibile din iunie 2013.

Despre Epson:
Epson este lider global in ceea ce priveste imagistica si inovatiile, a carui gama de produse cuprinde de la imprimante cu jet de cerneala si proiectoare 3LCD pana la senzori si alte micro-dispozitive. Fiind dedicata depasirii asteptarilor clientilor din intreaga lume, compania Epson ofera valoare pentru acestia prin intermediul tehnologiilor compacte, de mare precizie, care economisesc energie, pe piete care sunt destinate intreprinderilor si utilizatorilor domestici, dar si comertului si industriei.

Condus de Seiko Epson Corporation din Japonia, Grupul Epson are peste 81.000 de angajati in 97 de companii din intreaga lume si este mandru de contributiile permanente aduse protejarii mediului si comunitatilor in care opereaza.

http://global.epson.com/

Despre Epson Europe: Epson Europe B.V., cu sediul in Amsterdam, este sediul regional al Grupului pentru Europa, Orientul Mijlociu, Rusia si Africa. Cu 1.757 angajati, vanzarile Epson Europe in anul fiscal 2011 au fost de 1.546 milioane Euro. http://www.epson.eu

Viziune ecologica 2050: http://eco.epson.com/