Noutati

Alldro Speed i – facelift pentru cea mai vanduta tableta autohtona

Brasov – 23 august 2012 – Compania Allview anunta lansarea tabletei Alldro Speed i, un facelift care raspunde cerintelor pietei si reprezinta o varianta imbunatatita a celui mai bine vandut produs autohton, Alldro Speed.

„Dupa succesul de care s-a bucurat modelul Alldro Speed in randul clientilor nostri, inregistrand vanzari de peste 8.000 de unitati în cele noua luni de la lansare, venim in intampinarea lor cu Alldro Speed i, un produs care raspunde exigentelor pietei si trendurilor in privinta elementelor hardware. De la lansarea modelului Alldro Speed, tableta s-a aflat in topul vanzarilor din magazinele de profil, ceea ce reprezintă o recunoaştere a raportului calitate-preţ, într-o piaţă extrem de dinamică, dovedindu-se alegerea perfectă pentru clienţi.

De altfel, am reuşit să câştigăm încrederea clienţilor prin actualizările permanente pe care le-am adus produselor noastre, iar despre Alldro Speed putem spune că este un produs ajuns la maturitate”, menţionează Lucian Peticilă, General Manager Allview. În cele nouă luni de viaţă, tabeta Alldro Speed a beneficiat de upgrade software permanent, aducându-le utilizatorilor un plus de siguranţă, prin intermediul aplicaţiei Mobile Security Premium. Acum, clienţii Allview beneficiază şi de Office Suite Viewer preinstalat, care le oferă posibilitatea vizualizării de fişiere Word, Excel şi PowerPoint.

Dacă, în momentul lansării – decembrie 2011, modelul Alldro Speed era echipat cu sistemul de operare Android 2.3, Allview a devenit, în februarie 2012, primul jucător de pe piaţă care a oferit cea mai nouă versiune a acestuia – Android 4.0 Ice Cream Sandwich, moment marcat la World Mobile Congress, la Barcelona. Acum, tableta Allview Speed i dispune de un capac din aluminiu, care face produsul mai rigid şi sporeşte plăcerea de utilizare, dar şi de o memorie Flash de 8 GB.

„În condiţiile în care Allview este producătorul din România cu cele mai bine vândute produse care folosesc sistemul de operare Android, estimăm că, până la sfârşitul anului, numărul de tablete Speed vândute va depăşi 15.000 de unităţi”, a mai adăugat Lucian Peticilă, General Manager Allview. Noul model este disponibil pe piaţă, în magazinele partenere, începând de astăzi, 21august 2012, la preţul recomandat de 574 de lei.

Despre Allview Mobile Romania:
Compania românească Allview are 10 ani de experienţă în producţia şi distribuţia de diverse produse electronice, telefoane mobile Dual SIM, tablete şi notebook-uri. Este recunoscut ca unul dintre brandurile cu o dezvoltare rapidă în România, datorită serviciilor gratuite şi facilităţilor ataşate produselor.
Compania a lansat în 2010 prima tabletă din Romania şi, de atunci, a adăugat în gama dedicată DroSeries mai multe modele care s-au vândut în peste 18.000 de unităţi.

Telefoanele Allview integrează tehnologia Dual SIM, prin care oferă posibilitatea separării convorbirilor de business de cele personale sau efectuarea de apeluri în reţele diferite, la cele mai mici costuri.
Pentru mai multe informaţii vă rugăm să accesaţi site-ul companiei , la adresa www.allview.ro.