Galaxy A 2020
Telefoane Mobile

Samsung a lansat in Romania 6 modele din seria Galaxy A

Samsung a prezentat astazi oficial ultimele telefoane lansate din seria Galaxy A in cadrul unui eveniment virtual. In cadrul demonstratiei online au fost prezentate cele 6 modele recent lansate de Samsung pe piata din Romania: Galaxy A21s, Galaxy A41, Galaxy A51, Galaxy A71, Galaxy A51 5G si Galaxy A31.

„Prin seria A, ne-am propus sa oferim tehnologiile noastre unui public divers, la preturi cat mai accesibile, fara a face compromisuri in ceea ce priveste performantele dispozitivelor. Smartphone-urile din seria Galaxy A au specificatii si design diferit, astfel incat ele raspund tuturor nevoilor consumatorilor – de la camera puternica ce poate capta fotografii uimitoare, pana la o experienta de vizionare de top pe un display foarte bun. Vrem sa ne asiguram ca orice utilizator va gasi telefonul potrivit”, a afirmat Alexandru Costache, Head of Telecom Product Management, Samsung Romania & Bulgaria.

Seria Galaxy a fost gandita in special pentru generatia tanara, pentru cei care traiesc o viata conectata, consuma mult continut multimedia, petrec mult timp in social media si impartasesc in timp real experientele lor. Smartphone-urile din seria Galaxy A sunt echipate cu cel mai bun display, un sistem de camere inovator si o baterie care permite utilizarea pe parcursul intregii zile.

Galaxy A21s este echipat cu un ecran Infinity-O HD+ de 6,5 inci, o camera principala de 48MP, si una Ultra Wide de 8MP, senzor de profunzime cu rezolutie 2MP si camera macro de 2MP, plus o baterie de 5.000mAh de lunga durata si incarcare rapida de 15W.

seria Galaxy A 2020

Galaxy A41 este un telefon compact, ce dispune de un ecran Super AMOLED Infinity-U de 6,1 inci si o configuratie puternica a camerei: pe spate regasim o versiune de camere triple versatile, o camera principala de 48MP, o camera Macro de 5MP si o camera Ultra-Wide de 8MP, iar pe fata are o camera de 25 MP cu Live Focus. Vine cu o baterie de 3.500mAh, care poate fi incarcata la 15W.

Atat Galaxy A51, cat si Galaxy A71 sunt dotare cu patru camere de top, menite sa suprinda detaliile care conteaza cel mai mult pentru utilizatori. Camerele Ultra Wide, Macro si Depth combina functii inteligente care permit utilizatorilor sa surprinda chiar si cele mai mici detalii. Atat Galaxy A71, cat si Galaxy A51 vin cu display-uri Super AMOLED edge-to-edge Infinity-O. Galaxy A71 are o baterie de 4500 mAh si are functiie de incarcare rapida de 25W, iar Galaxy A51 are o baterie de 4000mAh si incarcare rapida de 15W.

In premiera pentru gama Galaxy A, Galaxy A51 vine si in varianta 5G. Pe langa specificatiile specifice seriei: ecran Infinity-O, camera foto quad, baterie de lunga durata, acest smartphone raspunde angajamentului Samsung de a face accesibila conectivitatea 5G unui public cat mai larg si ofera o experienta mobila puternica.

Galaxy A31 completeaza seria Galaxy A disponibila in Romania. Acesta dispune de acelasi display Infinity-U si camera quad pe spate, care include un senzor principal de 48 MP, unul ultra-wide de 8 MP unul de adancime 5MP si unul macro 5 MP, precum si de o baterie de 5000 mAh.

Seria Galaxy A este disponibila in Romania pe samsung.com/ro si la magazinele partenere.