eMag Genius
Business

eMAG lanseaza Genius – serviciul premium cu livrare rapida si gratuita

eMAG lanseaza Genius, serviciul premium prin care membrii pot face cumparaturi nelimitate cu livrare rapida si gratuita, plus alte beneficii exclusive.

eMAG Genius este disponibil la lansare in cinci orase mari din tara: Bucuresti, Brasov, Cluj-Napoca, Constanta, Iasi, dar si localitatile limitrofe acestora. Livrarea este rapida, orice comanda plasata de luni pana vineri, pana seara tarziu, este livrata a doua zi. In plus, in Bucuresti, pentru comenzi plasate pana la miezul noptii, livrarea se face a doua zi, 7 zile din 7, inclusiv duminica.

La easybox sau la showroom, transportul este gratuit indiferent de valoarea comenzii, pentru orice produs Genius – chiar si pentru o ciocolata. Pentru livrarea acasa, membrii vor beneficia de transport gratuit pentru toate comenzile cu produse Genius care depasesc 100 lei.

Pe langa livrarea rapida si gratuita, membrii eMAG Genius pot comanda fara griji, intrucat beneficiaza de extinderea perioadei de retur gratuit la 60 de zile, comparativ cu 14 zile perioada legala.

Clientii pot accesa serviciul premium eMAG Genius pentru echivalentul a 8,25 lei pe luna, platibil anual. Inregistrarea este foarte simpla, accesand sectiunea Genius din aplicatia eMAG sau intrand pe emag.ro/genius.

“Lucram de cativa ani la acest serviciu, rezolvam astfel cele mai importante cerinte ale clientilor: livrare gratuita, livrare a doua zi pentru comenzi care pot fi plasate chiar si pana la miezul noptii, livrare sambata si duminica, retur gratuit 60 de zile, toate pentru o gama de produse care acopera orice nevoi. Pentru lansarea acestui serviciu, am investit in dezvoltarea gamei de produse, a serviciilor de livrare rapida, inclusiv in extinderea retelei easybox, care a ajuns la 500 de lockere, precum si in depozite uriase pentru a gestiona o gama mare de produse. Probabil acesta este cel mai important serviciu lansat pana acum de eMAG, reusim astfel sa salvam clientilor timp si bani”, a declarat Iulian Stanciu, CEO eMAG.

“In ultimii ani, gama de produse disponibila pe eMAG a crescut foarte mult, iar clientii au inceput sa comande tot mai des din diverse categorii. Un exemplu in acest sens il reprezinta interesul peste asteptari aratat produselor de bacanie si bauturi, categorii lansate in urma cu o zi.

Ca intotdeauna, venim in intampinarea nevoilor clientilor nostri, iar de data aceasta, prin eMAG Genius, vrem sa ii ajutam sa se bucure nelimitat de cumparaturi cu livrare rapida, fara grija costurilor de transport. Serviciul premium eMAG Genius este abia la inceput, ne propunem sa dublam gama de produse Genius pana la finalul anului, sa adaugam noi beneficii, dar si sa extindem in mai multe orase, incepand cu Timisoara, din luna iulie”, a declarat Andrei Sercanean, Business Development Director eMAG.