Telefoane Mobile

Krüger&Matz lanseaza DRIVE 3 – un smartphone rezistent la apa si socuri

Kruger&Matz DRIVE 3 (3)

Krüger&Matz, brandul care incurajeaza impartasirea pasiunilor si punerea lor in practica, lanseaza al treilea smartphone din seria DRIVE – DRIVE 3. Noul smartphone DRIVE 3 reprezinta solutia perfecta pentru utilizatorii care lucreaza in conditii dificile si au o pasiune pentu sporturile extreme.

Cel mai nou smartphone de la Krüger&Matz, DRIVE 3 a fost creat pentru a veni in sprijinul utilizatorilor ocupati, cu o agenda incarcata, activi si dependenti de telefon. DRIVE 3 este un asistent de nadejde, pe care te poti baza chiar si in situatii critice, distingandu-se in mod semnificativ de celelalte modele oferite de Krüger&Matz. Toate elementele acestuia au fost reinventate, sunt montate armat indeplinind cerintele IP67, rezistenta la diverse socuri, rezistenta la praf si scufundarea in apa timp de 30 minute, la o adancime de 1 m. De asemenea, noul smartphone poate suporta o ”baie” accidentala sau o perioada mai lunga in zapada sau noroi.

Asadar, este accesoriul ideal pentru persoanele active, aflate in continua miscare – in timpul excursiilor montane, de navigare pe mare, precum si pe trasee off-road – indiferent daca sunt plecati cu afaceri sau in vacanta.

Fiind un adevarat aliat in situatii critice, DRIVE 3 este dotat cu modul GPS, e-busola si doua camere performante. Camera din spate de 8 Mpx permite imortalizarea si fotografierea de calitate a momentelor de aventura, iar camera frontala de 2 Mpx permite comunicarea cu prietenii prin intermediul internetului. Modem-ul 4G incorporat si viteza mare de internet faciliteaza conexiunea rapida cu ceilalti.

Kruger&Matz DRIVE 3 (1)

Noul smartphone Krüger&Matz dispune de un ecran performant din sticla rezistenta la socuri, Dragontrail, de 5 inch cu o rezolutie de 720×1280 pixeli. DRIVE 3 este echipat cu procesor quad-core Snapdragon 400 MSM8926 cu frecventa de ceas de 1,2 GHz si o memorie RAM de 1 GB. Elementul-surpriza este reprezentat de sistemul Android 4.4 KitKat, care asigura operarea simpla, intuitiva, oferind posibilitatea de a folosi Google Play Store si de a gasi nenumarate jocuri si aplicatii.

De asemenea, utilizatorii DRIVE 3 beneficiaza de 8 GB de memorie interna pentru stocarea de date importante, aplicatii si imagini. Pentru un volum mare de informatii, memoria poate fi extinsa pana la 32 GB datorita cardului microSD. La fel ca toate modelele din seriile DRIVE, DRIVE 3 este echipat cu o baterie cu o capacitate maxima – 4050mAh, care garanteaza fiabilitate, chiar si in situatii neprevazute si critice.

DRIVE 3 este alegerea ideala pentru utilizatorii care vor un accesoriu practic, performant si, in acelasi timp, cool.

In Romania, produsele Krüger&Matz sunt disponibile in magazinele partenere Selgros, Cora, CEL.ro, pcgarage.ro, evoMAG.ro. Mai multe informatii sunt disponibile pe www.Krügermatz.ro.

Sugestie pret-vanzare: 999 Ron.