Segotep gp750g 80 plus gold
Stiri

PC Garage te echipeaza gratuit

PC Garage anunța o noua ediție a campaniei „Te echipam gratuit”. De data aceasta, campania ofera cadou clienților o sursa de alimentare certificate 80 Plus Gold, la achiziția setului format din orice procesor + orice placa de baza + placa video AMD Radeon RX 5700 XT 50th Anniversary.

PC Garage si-a facut de-a lungul anilor un adevarat renume prin susținerea utilizatorilor de tehnica de calcul de toate felurile, atat prin furnizarea unor servicii de calitate, cat si prin menținerea unei comunicari stranse cu comunitatea sau prin crearea de campanii si promoții. Asa se face, de exemplu, ca emisiunea „Scoala de Hardware”, anunțata la inceputul lunii, a venit intr-un moment perfect pentru cei care doresc sa isi imbunatațeasca nivelul de cunostințe despre tehnologie. PC Garage nu se opreste insa aici si da startul unei campanii concepute pentru a veni in ajutorul celor interesați de inlocuirea platformei hardware cu una de generație noua.

„Te echipam gratuit” nu se afla la prima ediție, fiind o campanie deja cunoscuta printre pasionații de tehnologie. Perioada de desfasurare este de aceasta data de peste 2 saptamani, fiind cuprinsa intre 14-30 aprilie, iar obiectul il face o sursa de alimentare cu eficiența energetica superioara, care este oferita cadou. Este vorba despre Segotep GP750G – un model de 650W cu certificare 80 Plus Gold si etaj PFC activ, care in funcție de nivelul de solicitare, poate atinge o eficiența de 92%. Aceasta adopta un design single-rail, putand furniza un curent de pana la 54A pentru tensiunea de alimentare de 12V, utilizata de componentele esențiale dintr-un PC. Pentru racire, este utilizat un ventilator cu diametrul de 120mm, iar protecția componentelor este asigurata de tehnologiile OVP, OCP, OPP, SCP si UVP.

Pentru a beneficia de cadoul in valoare de peste 350 Lei pus la bataie de PC Garage, utilizatorii trebuie sa isi aleaga procesorul dorit, o placa de baza pentru el, sa le adauge in cosul de cumparaturi alaturi de o placa video AMD Radeon RX 5700 XT 50th Anniversary si sa plaseze comanda, a carei valoare trebuie sa depaseasca pragul de 2500 Lei. Alegerea placii video nu este intamplatoare, ea bazandu-se pe raportul performanța/preț avantajos oferit. Mulțumita nucleului grafic fabricat pe 7nm cu 2560 unitați de procesare ce ruleaza la frecvențe de pana la 1980MHz, aceasta permite rularea in condiții excelente, la rezoluție UHD, a unor jocuri precum Battlefield V, Metro Exodus, Deus Ex: Mankind Divided, Far Cry New Dawn sau The Witcher 3: Wild Hunt.