Altex
Stiri

ALTEX a fost votat de romani ca fiind magazinul cu cel mai bun raport calitate-pret

Altex

In cercetarea realizata de Organizatia elvetiana ICERTIAS pentru cel mai bun raport calitate-pret in categoria retail electro-IT, consumatorii din Romania au oferit votul lor de incredere companiei ALTEX.

Sondajul Best Buy Award Survey 2013/2014 arata ca utilizatorii din Romania au ales ALTEX drept lider al categoriei electro-IT pentru ca ofera cel mai bun raport calitate-pret pentru produsele specializate, obtinand astfel cel mai mare numar de voturi din partea respondentilor implicati in studiu.

Cercetarea Best Buy Award Romania 2013/2014 a fost efectuata de organizatia elvetiana ICERTIAS pe un esantion de 1200 de consumatori romani.

Participantii la sondaj au avut oportunitatea de a nominaliza cel mai bun retailer pe segmentul electro-IT din punct de vedere al preturilor si al serviciilor oferite.

Intrebarea deschisa le-a oferit respondentilor posibilitatea de a alege retailerul preferat, fara a avea sugestii propuse. Fiecare persoana implicata in studiu a propus retailerul care a livrat cea mai buna experienta de achizitie din punct de vedere al raportului calitate-pret de pe piata locala. Cea mai mare parte dintre respondenti a nominalizat ALTEX®, ca fiind liderul retailului romanesc pe segmentul electro-IT.

ALTEX este liderul pietei pe zona electro-IT. Anul 2013 s-a incheiat pentru companie cu o cifra de afaceri de peste 250 de milioane de euro, in crestere cu 15% fata de anul precedent. Reteaua ALTEX numara 75 de showroom-uri in intreaga tara si pune la dispozitia clientilor o platforma de e-commerce – www.ALTEX.ro pentru o experienta de shopping completa.

Cercetarea de piata Best Buy Award 2013/2014 s-a desfasurat in conformitate cu prevederile „Codului International pentru Implementarea Cercetarilor de Piata si Sociale” adoptate de Camera Internationala de Comert (CIC) si Asociatia Mondiala a Expertilor in Cercetare (ESOMAR).